Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Verhuizen duur en een nachtmerrie? Niet met Brydel en zijn 5-sterren GirafLift

Aangeboden door GirafLift 19 september 2020

Vrolijk komt Brydel Miguel aanrijden met zijn prachtige verhuislift. De GirafLift met hippe giraffeprint en  superlange ‘nek’ tilt jouw spullen veilig en efficiënt omhoog en omlaag. Vanaf €79,- huur je GirafLift al in, en Brydel’s stralende glimlach én hulp krijg je er gewoon bij. En voilá: verhuizen is weer leuk.

Verhuizen is vaak een aanslag op je zenuwen, je tijd én je portemonnee. Om nog maar te zwijgen over de spierpijn. “Bij verhuizingen willen mensen zoveel mogelijk zelf doen, omdat ze dan geld besparen. Maar zware huisraad naar de derde verdieping sjouwen is echt geen pretje”, vertelt Brydel.

Blij

In mei dit jaar begon hij daarom met GirafLift. Een verhuisservice inclusief verhuislift, die tot wel 500 kilo en aan de negende etage spullen lift. Zodat die zware huisraad direct op de juiste verdieping terechtkomt. Geen stress meer in krappe portieken, of een halve hernia van het traplopen met een grote kast op je rug.

Bovendien ben je een stuk sneller klaar en is de kans op beschadiging aan je spullen of woning veel kleiner. Over de naam van zijn verhuisservice zegt Brydel: “Ik vind de giraffe een ontzettend bijzonder dier. Ik word er gewoon blij van.”

En zijn klanten worden er ook blij van, want de recensies op de website zijn lyrisch. Want Brydel en zijn collega’s bedienen en installeren de lift en helpen met tillen. Ze zijn er bij spoed zelfs binnen 24 uur. Duur zijn ze niet, want voor €79,- heb je de hulp van Brydel en de GirafLift al (voor een half uur). Genoeg om zeker drie zware objecten te liften. “De prijs is inclusief voorrijkosten en BTW. En mijn glimlach haha!”

Gered

Wat fijn is aan GirafLift, is dat ze weten hoeveel je van spullen kan ‘houden’. Brydel: “Wij zijn dan wel betaalbaar, maar leveren de service en kwaliteit van een luxe verhuisbedrijf. We gaan met hun spullen om alsof het de onze zijn.”

Regelmatig staan klanten van blijdschap spontaan te klappen voor Brydel. “Ze voelen zich echt gered door ons. Eerst zijn ze wanhopig hoe ze die enorme koelkast naar vijf hoog moeten krijgen. Dan komen wij en is het zo gepiept.” Mooi: van elke opdracht die GirafLift krijgt, gaat er €5,- naar een stichting in Afrika die de Giraffe beschermt.

Wil je ook de hulp van GirafLift inschakelen? Bel Brydel op 085-1300060, mail naar [email protected] of neem een kijkje op de website. Giraflift komt trouwens ook aanrijden voor een verbouwing of ontruiming. 


Deze bijdrage wordt je aangeboden door GirafLift. Meer over GirafLift ontdekken?

adv.