Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Van trouwkaarten tot posters printen: dit kan CopyShop Den Haag allemaal voor je doen

Aangeboden door CopyShop Den Haag 7 februari 2020

We doen het nog wel, maar steeds minder thuis: printen. Terwijl het soms gewoon nodig is om iets te printen en je nu eenmaal heel creatieve dingen kunt met print. Precies daarom richtte Jeroen van der Starre CopyShop Den Haag op. Je kunt er terecht met al je printopdrachten. Maar dan ook echt álles. Wij lichten een tipje van de sluier voor je op.

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Voor als je nú iets moet printen

Copyshop Den Haag 04
Bij CopyShop Den Haag geen ouderwetse toestanden met muntjes en timers. Hier kun je makkelijk en snel zelf iets printen. (indebuurt Den Haag)

Copyshop Den Haag is in de eerste plaats dé plek om naartoe te gaan als je iets moet printen en je geen printer hebt, of deze net stuk is gegaan. Of het nu een studieopdracht is of je vliegtickets: eigenaar Jeroen van der Starre en zijn team maken het je heel makkelijk om zelf iets te printen of kopiëren. Op de snelle computers kun je direct printen vanaf je een usb-apparaat, sd-kaartje of vanaf je online (mail)account. Goed om te weten: standaard gebruikt Copyshop Den Haag papier van een dikkere, mooiere kwaliteit dan je bij een andere copyshop krijgt. Wel zo netjes!

Ze denken graag met je mee

Copyshop Den Haag 03
Beeld: indebuurt Den Haag

Wil je iets printen of laten maken en wil je weten wat daarvoor de beste oplossing is? Het team van CopyShop Den Haag denkt graag met je mee. Je scriptie of proefschrift wil je natuurlijk netjes laten inbinden: geen probleem. Aan alle details wordt gedacht: tot en met de plek van de paginanummering. Natuurlijk zijn ook je vakantiefoto’s hier in goede handen. Ze hebben alvast een goeie tip voor je: denk goed na over het formaat, zeker als je de foto’s wil inlijsten. Elk formaat is te printen, maar het is natuurlijk zonde als je fotolijstje nét te groot of te klein is.

Ook voor zakelijk drukwerk

Copyshop Den Haag interieur
Beeld: indebuurt Den Haag

Grote kans dat jij al eens een menukaart in je handen hebt gehad die bij Copyshop vandaan komt! Voor verschillende Haagse restaurants verzorgt Copyshop Den Haag namelijk het drukwerk van de menukaarten. Ook voor andere zakelijke opdrachten kun je bij Copyshop Den Haag terecht. Heb je bijvoorbeeld plannen om op straat te gaan flyeren? Reclamedrukwerk doen ze graag. Daarnaast verzorgen ze ook graag drukwerk voor zakelijke bijeenkomsten of congressen, zoals programmaboekjes, banners of naambadges. Binnen de regio Den Haag worden zakelijke opdrachten ook bezorgd.

DHL-servicepunt

Copyshop Den Haag 01
Je vindt Copyshop Den Haag aan de Carolina van Nassaustraat. (Beeld: indebuurt Den Haag)

Bij Copyshop Den Haag kun je ook via DHL bestelde pakketjes ophalen, of je pakket via DHL laten versturen. Vooral dat ophalen gebeurt steeds meer, omdat je dan zeker weet dat je pakketje er vanaf een bepaald tijdstip ligt. Goed om te weten: ze zijn tot 18.00 uur open.

Posterprints

Copyshop Den Haag 09 - Jeroen van der Starre met poster
Poster printen? Geen probleem bij CopyShop Den Haag. (Beeld: indebuurt Den Haag)

Dit is gaaf: je foto’s of reclamemateriaal kan zelfs worden uitgeprint op posterformaat. CopyShop Den Haag heeft een professionele posterprinter, die moeiteloos jouw foto op A2-, A1- of A0-formaat print (A0 is bijna 1,20 meter lang!). Op verschillende mooie papiersoorten. Moet je hiervoor lang wachten? Nee hoor. Een minuut of zeven en je loopt met je poster de deur uit. Dat is nog eens een uniek kunstwerk aan de muur. Interesse in zo’n poster? Check dan vooral ook de laatste tip…

50% korting op posterprints

Speciaal voor jou als indebuurt-lezer heeft CopyShop Den Haag een mooie korting. Op vertoon van dit artikel krijg je in de week van Valentijnsdag (dus van 10 tot en met 14 februari) 50% korting op prints op posterformaat (A0, A1 en A2). Dus ga bijvoorbeeld met de mooiste foto van jullie samen langs bij CopyShop Den Haag en verras je lief met een levensgrote afdruk ervan. Al maakt het voor de korting natuurlijk niet uit wat voor foto het is.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door CopyShop Den Haag. Meer over CopyShop Den Haag ontdekken?

CopyShop Den Haag zakelijke dienstverleners

Geopend09:00 - 18:00

Carolina van Nassaustraat 329 , Den Haag

Bekijk meer:zakelijke dienstverleners
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.