Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zo zette Suus een succesvol bedrijf op: ‘Ik help winkels om de hoek én in Parijs en New York’

Aangeboden door Sticky Bandit Marketing 20 november 2020

Ze is Haags, ambitieus en hongerig naar meer. Suus heeft grootse plannen voor haar marketingbedrijf Sticky Bandit Marketing. En dat belooft wat, want ze heeft nu al internationaal succes. Zóveel succes dat ze een huis in Budapest kocht! “Dit is de uitgelezen tijd om voor jezelf te beginnen.”

Suus had net Sticky Bandit Marketing opgezet toen de coronacrisis uitbrak. Maar dat heeft haar niet ontmoedigd, integendeel zelfs.

Droom waarmaken

Haar marketingbedrijf bleek juist al snel een succes. Ze heeft er zelfs een huis in haar favoriete stad Budapest van kunnen kopen. “Ik heb altijd in mezelf geloofd en duidelijke doelen gehad waar ik naartoe wil werken. Dat heeft geholpen en dat geef ik andere ondernemers ook mee.”

Mensen hebben hebben ineens meer tijd om na te denken over wat ze echt willen in het leven”, vertelt Suus. “Wil je echt heel je leven een negen tot vijf-baan? Of wil je je droom waarmaken en je eigen bedrijf beginnen? Veel mensen fantaseren toch over een eigen onderneming, maar weten niet waar ze moeten beginnen om hun bedrijf te promoten en naamsbekendheid te krijgen.”

Tekst gaat verder onder de foto’s

Foto: Sticky Bandit
Foto: Sticky Bandit

Ultieme kans

Laat Suus daar nou álles van afweten. Ze is een ervaren social media-strateeg, marketingfreak en Instagram is haar tweede naam. Ervaring als ondernemer heeft ze ook: al enkele jaren runt ze een skincare-webshop.

Als je je eigen bedrijf hebt (of wilt opzetten) is slimme marketing een absolute must, zegt Suus. “Een tweede ‘voordeel’ aan de coronacrisis is dat mensen meer online zitten dan ooit. Dat is een ultieme kans voor ondernemers, want je kunt jezelf nog meer laten zien.”

Onmisbaar

Als jij je eigen bedrijf opzet komt Suus dus graag om de hoek kijken. Sinds ze Sticky Bandit Marketing in januari oprichtte stromen er steeds meer klanten binnen die hulp vragen. Of dat nou een social media- of marketingplan is of het opzetten van een Insta-webshop.

Onmisbaar voor een bedrijf is Instagram-, Facebook- of ander social media-account zegt de ervaringsdeskundige. Suus: “Als men een bedrijf zoekt wordt het social media-account eerder bekeken dan de officiële website. Als ondernemers niet zo goed weten waar ze moeten beginnen, help ik ze van A tot Z. Als ze hun Instagram helemaal willen uitbesteden kan dat ook. Ik post dan niet alleen dagelijks foto’s maar zorg ook dat de Instagram webshop soepel loopt.”

Toekomst

De klanten van Sticky Bandit Marketing lopen uiteen van een kleine Haagse winkel bij Suus om de hoek tot een internationale keten in New York en Parijs.

Een eigen huis in Budapest, een groeiende (inter)nationale klantenkring.. Blijft er nog wel wat te dromen over voor Suus zelf? “Oh zeker. Ik wil blijven groeien, het liefst tot een heel groot marketingbureau met veel mensen in dienst. Dan creëer ik ook nog eens banen.”

Op dit moment heeft Suus trouwens een leuke actie: een Black Friday-actie waarbij je 25 procent korting krijgt op een exclusief marketingpakket! Klik op de aanbieding hieronder of neem contact op met Sticky Bandit Marketing.

Black Friday Sale! 25% korting op een exclusief Sticky Bandit-marketingpakket

Het is een tijd waarin veel ondernemers zijn getroffen door covid-19 en dat zien wij bij Sticky Band...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Sticky Bandit Marketing. Meer over Sticky Bandit Marketing ontdekken?

Sticky Bandit Marketing

Zonweg 177 , Den Haag

adv.