Waarom de Haagse sportschool van deze familie zo populair is

Aangeboden door Qredits

irene all about you gym
Irene met haar zoons Daniël (links) en Robin (rechts).

Een echt familiebedrijf: dat is All About You Gym aan de Hooikade in Den Haag. Moeder Irene van Deventer groet je met een vrolijke lach vanachter de balie. Haar zoons werken in de sportschool als personal trainers. “Hier krijgen leden nog volop persoonlijke aandacht.”

Familiebedrijf

Irene en haar zoon Daniël werken samen al jaren in de fitnesswereld. Eerst bij andere sportscholen en vanaf 2019 in hun eigen bedrijf: All About You Gym. “Door te werken bij andere sportscholen wisten we precies wat we wel en niet belangrijk vinden”, vertelt Irene. Met een zakelijke lening van Qredits en een beetje eigen geld kon het duo daardoor een succesvolle, gezellig gym opzetten.

Geen standaard sportschool

All About You Gym is uniek in de omgeving. Het is namelijk geen standaard sportschool, vindt Irene. “Hier is alle focus op jou vanaf het moment dat je binnenloopt. Elk lid krijgt een trainingsschema op maat en twee sessies met een personal trainer. Zo werk je gericht aan je doelen en voer je oefeningen ook echt goed uit.” Met een trainingsschema kun je vaak 8 weken vooruit. Daarna krijg je een nieuwe sessie met een trainer en wordt er opnieuw een schema samengesteld.

Maar dat is niet alles. Bij All About You lopen de personal trainers namelijk ook rond om advies te geven. “Twijfel je even over de uitvoering van een oefening of heb je een vraag over iets anders? Dan trek je gewoon een trainer aan de mouw. Er is altijd wel iemand in de buurt.” In deze sportschool kent het personeel iedereen, vertelt Irene. “We zijn klein en daardoor heel betrokken.”

Licht aan het eind van de tunnel

De lockdowns waren geen prettige tijd voor Irene en haar team. “Als startende ondernemers hadden we geen recht op overheidssteun”, vertelt ze. Gelukkig was daar Qredits, een organisatie die ondernemers helpt met krediet, training en coaching. . “Onze bedrijfsadviseur Lennaert heeft ons gered. Hij is langs geweest in de gym. Hij zag dat we veel deden en dat de basis van ons bedrijf sterk is. Met een overbruggingskrediet van Qredits zijn we toen de tweede lockdown doorgekomen, want die was het zwaarste. Daardoor zagen we weer licht aan het eind van de tunnel.”

Ondertussen zaten Irene en Daniël niet stil. “We gaven training bij mensen thuis, groepslessen op het Malieveld en hielpen mensen via social media om actief te blijven. En dat zag Qredits ook, daarom kregen we zoveel vertrouwen.” Qredits kreeg gelijk, want inmiddels loopt de halve wijk de deur plat bij All About You Gym.

Meer inschrijvingen dan ooit

Ondanks dat de zomerperiode er net op zit (een rustige periode in sportscholen) heeft de gym nog nooit zoveel inschrijvingen gehad. “Er komen hier mensen van alle leeftijden, dus ook veel ouderen”, vertelt Irene. “Mensen vinden het vooral zo gezellig hier, horen we vaak. Bovendien zijn onze personal trainers van alle markten thuis. Ze kunnen ook helpen met blessures of specifieke trainingsdoelen, en we hebben nauw contact met de fysiopraktijk in de wijk.”

Haar twee zoons zijn inmiddels beide personal trainer in de gym. “En ze zitten helemaal volgeboekt!” Twee goede vrienden van de familie werken daarom nu ook bij All About You Gym. “Dat zijn echt mijn bonus-zoons”, vertelt Irene. “We zijn een familie, en dat voelen de leden. Iedereen hoort bij elkaar hier.”

Over Qredits

Coaching, training en krediet. Dat is Qredits. Een springplank voor starters, een buddy voor beginners en een vliegwiel voor blijvers. Oftewel; Qredits is er voor startende ondernemers én bestaande ondernemers. In alle branches. Of je nou een eigen bakkerij begint, zzp’er in de bouw bent, of je toko wilt uitbreiden; het begint bij ondernemen. En ondernemen begint bij Qredits.

Meer in deze categorie

Ondernemer uitgelicht

Ga naar “Leroy staat in de keuken van zijn eigen lunchroom The Hangout”

Leroy staat in de keuken van zijn eigen lunchroom The Hangout

Ga naar “Jacqueline geeft sportlessen in de Haagse natuur: ‘ik maak elke sessie weer anders’”

Jacqueline geeft sportlessen in de Haagse natuur: ‘ik maak elke sessie weer anders’

Ga naar “Van acteren naar scheren: de Haagse Pieternel is actrice en hondentrimster”

Van acteren naar scheren: de Haagse Pieternel is actrice en hondentrimster

In onze gids

Aanbiedingen

Ga naar “Hangmat polyester katoen assorti 290×100 cm van € 39,99 voor € 29,99”

Hangmat polyester katoen assorti 290×100 cm van € 39,99 voor € 29,99

 • Geldig t/m 31 december 2022
Ga naar “GORDIJN van € 17,99 voor € 12,99”

GORDIJN van € 17,99 voor € 12,99

 • Geldig t/m 2 oktober 2022
Ga naar “Huispak M t/m XXL € 19,99”

Huispak M t/m XXL € 19,99

 • Geldig t/m 9 oktober 2022
Ga naar “Fletcher bestaat 25 jaar! € 25,00”

Fletcher bestaat 25 jaar! € 25,00

 • Geldig t/m 2 oktober 2022
Ga naar “Huispak met legging M t/m XXL € 19,99”

Huispak met legging M t/m XXL € 19,99

 • Geldig t/m 9 oktober 2022

Vacatures

Ga naar “Storingsmonteur”

Storingsmonteur

 • RECO
 • Fulltime
StoringsmonteurStoringsmonteur

Topper

Ga naar “Dagcoördinator Publiek”

Dagcoördinator Publiek

 • ProDemos - Huis voor democratie en rechtsstaat
 • Parttime

Agenda

Ga naar “Sinfonia classics vioolconcert Mendelssohn”

Sinfonia classics vioolconcert Mendelssohn

 • Sinfonia Rotterdam
 • 5 oktober 2022
Sinfonia RotterdamSinfonia Rotterdam

Topper

Ga naar “Outdoor Valley Obstacle Run ”

Outdoor Valley Obstacle Run 

 • Outdoor Valley
 • 23 oktober 2022

Topper

Ga naar “Survival Run Outdoor Valley”

Survival Run Outdoor Valley

 • Outdoor Valley
 • 16 oktober 2022

Topper

Ga naar “Museumnacht Den Haag”

Museumnacht Den Haag

 • 8 oktober 2022
Ga naar “Halloween in Den Haag”

Halloween in Den Haag

 • Van 27 okt t/m 30 okt