Vroonendaalse Miranda en Kayleigh geven stoutje party’s: ‘Mama verkoopt neppiemels’

Kayleigh Assenberg (L) en Miranda Verhave (R). Foto indebuurt

In de nette nieuwbouwwijk Vroondaal wonen twee stoute dames. Miranda en Kayleigh geven homeparty’s waarbij ze onder andere dildo’s verkopen en binnenkort verzorgen ze een stoute pubquiz bij Ierse pub O’Casey’s in Den Haag.

Een homeparty is een soort Tupperware-party waarbij allerlei soorten seksspeeltjes op tafel liggen, van glijmiddel tot handboeien en van een kaartspel met opdrachten tot een regenboogvibrator. Zo’n feestje is natuurlijk lachen en gieren, maar er zit een serieuze noot aan: “We maken taboes bespreekbaar”.

Zelfde straat

Kayleigh Assenberg en Miranda Verhave kwamen in juni van dit jaar in dezelfde straat te wonen in de nieuwe wijk Vroondaal. “We kwamen elkaar tegen omdat we allebei een grote hond hebben”, aldus Miranda. De vrouwen en ook hun partners konden het gelijk goed met elkaar vinden, ondanks de vele verschillen: Miranda is 38 jaar, heeft al meer dan twintig jaar een relatie, is getrouwd en heeft drie kinderen: een tweeling van 12 en een dochter van 7. Kayleigh is 28 jaar, heeft drieënhalf jaar een relatie en dit is hun eerste koopwoning.

Wat ze gemeen hebben is dat ze allebei bij ‘Willie’ werkten. Dat bedrijf verzorgt stoute homeparty’s. “Je moet daar wel veel commissie afdragen. Ik liep al met het idee om dat zelf te doen en ook zelf producten uit te kunnen zoeken die ik fijn vind. En het zou fijn zijn om niet het grootste deel van de inkomsten te moeten afdragen”, zegt Kayleigh. Zij vertelde dit idee aan Miranda en die zag het meteen zitten.

Stout bedrijf

Al snel zaten ze aan de keukentafel tal van ideeën te bespreken en inmiddels zijn ze samen een bedrijfje gestart: Stoute Party’s. Ze verzorgen onder andere stoute homeparty’s en ook themafeesten zoals de ‘piemel praatshow’. “We willen vooral mooie producten verkopen die goed genoeg zijn voor onze eigen slaapkamer. Natuurlijk is zo’n homeparty vaak lachen gieren brullen, maar wij willen ook helpen met taboes bespreekbaar te maken”, zegt Miranda. Zo kun je bij de dames ook terecht voor slaapkameradvies. “We willen vrouwen meegeven dat zelfbevrediging helemaal geen taboe is. Ze hoeven echt niet altijd aan hun partner te denken.”

Home party

En ze hebben nog veel meer ambitie. “Een stoute bingo vond ik al leuk, maar daar is het enige stoute de prijs. Wij willen nog een stapje verder met een stoute quiz.” De dames hadden tal van ideeën en al snel belden ze locaties af. “John van O’Casey’s vond het een gedurfd idee, maar zag het wel zitten. We hadden gelijk een afspraak en 9 november is daar onze eerste stoute quiz.”

Zo’n quiz heeft veel voorbereiding nodig, maar daar hebben de vrouwen ook veel plezier aan.”Het is een stoute quiz, maar het is geen porno. Een vraag is bijvoorbeeld ‘Wanneer werd de eerste vibrator uitgevonden?’ of ‘Hoe lang is de gemiddelde Nederlandse penis?’ en dan plaatjes erbij van eten zoals een mini-komkommer. Het is stout, maar blijft wel chique en je kunt leuke prijzen winnen.”

Inschrijven kan nog. Meedoen kost 12,50 euro per persoon inclusief een welkomstcadeautje. Als het een succes is zul je de stoute quiz op meer locaties voorbij zien komen.

Familie

De vrouwen zitten vol ambitie, maar wat vindt hun omgeving er eigenlijk van? “Ik leerde mijn vriend kennen toen ik nog bij Willie werkte. Voor het verkopen, kregen we veel samples mee naar huis om uit te proberen. Dat vond hij helemaal niet erg”, zegt Kayleigh.

Miranda heeft juist meer spanning in de slaapkamer gevonden.”Als je langer samen bent kom je wel eens in een standaard ritme, nu is alles weer spannender geworden. Het gaat daarbij vooral om beter communiceren”. En de kinderen? “Mijn dochter weet niet wat ik doe, maar mijn zoons sinds kort wel. Zij mogen nooit op mijn telefoon omdat daar veel foto’s van producten staan. Maar een keer keken ze mee en toen zei een van de twee ‘mama ik weet wat voor werk je doet, jij verkoopt neppiemels!’ Ze waren vooral nieuwsgierig en vonden het gelukkig niet gek.”

Lees ook…

Meer in deze categorie

Ondernemer uitgelicht

Ga naar “Deze leuke Haagse ondernemers spraken we in 2022”

Deze leuke Haagse ondernemers spraken we in 2022

Ga naar “Dit zijn de beste oliebollen van Nederland: Nico is voor de derde keer winnaar van de oliebollentest”

Dit zijn de beste oliebollen van Nederland: Nico is voor de derde keer winnaar van de oliebollentest

Aangeboden door Oliebollenkraam Nico Sterrenberg

Ga naar “Shop lokaal: waarom je jouw cadeaus bij een Haagse ondernemer wil halen”

Shop lokaal: waarom je jouw cadeaus bij een Haagse ondernemer wil halen

Aangeboden door Haags Retailpunt

In onze gids

Ga naar “Aleppo Restaurant”

Aleppo Restaurant

 • Zoutmanstraat 2A
 • Restaurants en horeca
 • Gesloten

Nu gesloten

Aanbiedingen

Ga naar “Skechers sneakers 36 t/m 46 € 39,99”

Skechers sneakers 36 t/m 46 € 39,99

 • Kruidvat
 • Geldig t/m 12 februari 2023
Ga naar “CALVÉ PINDAKAAS van € 9,68 voor € 4,50”

CALVÉ PINDAKAAS van € 9,68 voor € 4,50

 • Jumbo
 • Geldig t/m 7 februari 2023
Ga naar “Pvc Click Flex Strook Pella Eiken € 34,00”

Pvc Click Flex Strook Pella Eiken € 34,00

 • Kwantum
 • Geldig t/m 30 juni 2023
Ga naar “Fleece panty € 9,99”

Fleece panty € 9,99

 • Kruidvat
 • Geldig t/m 12 februari 2023
Ga naar “TEDDY FAUTEUIL van € 119 voor € 99”

TEDDY FAUTEUIL van € 119 voor € 99

 • Xenos
 • Geldig t/m 12 februari 2023

Vacatures

Ga naar “Onderhoudsmedewerker interieurbeplanting”

Onderhoudsmedewerker interieurbeplanting

 • De Klerk
 • Fulltime/Parttime

Topper

Ga naar “Redacteur/Community Manager indebuurt Den Haag”

Redacteur/Community Manager indebuurt Den Haag

 • Indebuurt Den Haag
 • Tijdelijk
Ga naar “Operator Bediencentrale Tunnels”

Operator Bediencentrale Tunnels

 • Gemeente Den Haag
 • Fulltime/Parttime

Agenda

Ga naar “Parkpop 2023”

Parkpop 2023

 • 11 juni 2023
Ga naar “The Life I Live 2023”

The Life I Live 2023

 • Van 26 apr t/m 27 apr
Ga naar “Concert Muse”

Concert Muse

 • 7 juni 2023
Ga naar “Bevrijdingsfestival 2023”

Bevrijdingsfestival 2023

 • 5 mei 2023
Ga naar “Vlaggetjesdag 2023”

Vlaggetjesdag 2023

 • 17 juni 2023