Trouwambtenaar Joanne: “Trouwen aan zee? Beter wordt het niet!”

Door Martine Linnemeijer - Chambone 12 januari 2018

Inmiddels weten bruidsparen haar massaal te vinden, want getrouwd worden door Joanne betekent een liefdevolle, vrolijke en een hele persoonlijke huwelijksceremonie. Het gaat bij haar echt over wat het bruidspaar met elkaar en de mensen om hen heen verbindt. En wat Joanne betreft mag trouwen in onze mooie stad aan zee nog meer op de kaart worden gezet!

Geïnspireerd was Joanne, na het prachtige huwelijk van haar collega in 2008. Met name de ceremonie maakte ontzettend veel indruk op haar. Joanne: “Vaak zie je dat de ceremonie even een snel en formeel half uurtje is tijdens de trouwdag. Maar hier niet. De trouwambtenaar vertelde het persoonlijke verhaal van  het bruidspaar en de mensen dicht om hen heen. Zo mooi! Tot tranen toe geroerd zat iedereen op het puntje van zijn stoel. En toen wist ik het. Dit. Wil. Ik. Ook!”

Trouwen in Den Haag

Na wat uitzoekwerk en meters maken binnen de gemeente, besloot Joanne als ZZP’er verder te gaan. “Wanneer je als bruidspaar een zelfstandig trouwambtenaar inhuurt, houd je de regie zelf in handen” vervolgt Joanne. “Je kunt iemand vinden met wie het echt klikt en met wie je de ceremonie helemaal naar eigens wens kunt vormgeven. Vaak heb ik ook contact met de getuigen, familie en vrienden. En als er al kindjes zijn betrek ik die er ook uitgebreid bij. Al deze extra input maakt het liefdesverhaal nog persoonlijker. Verrassend en emotioneel voor het bruidspaar.”

“Voor de ceremonie heb ik ook contact met de getuigen, familie en vrienden. Verrassend en emotioneel voor het bruidspaar.”

Het verhaal gaat door onder de foto

Trouwen aan zee

“Ik ben natuurlijk niet helemaal objectief” vervolgt Joanne lachend, “want ik hou van Den Haag en het strand! Maar trouwen aan zee heeft altijd iets magisch. Ook onze stad is zo mooi, zo fotogeniek en de strandtenten zijn geweldig. Ik wil trouwen in Den Haag en op het strand nóg meer op de kaart zetten.”

Met Joanne krijg je niet alleen een prachtige en persoonlijke ceremonie. Je krijgt ook bijna een weddingplanner erbij. Na 10 jaar trouwen heeft Joanne zoveel contacten opgedaan in binnen- en buitenland. Zonder probleem heeft ze zo een megalijst met toplocaties, de beste fotografen en cateraars die je je maar kunt wensen. Say yes to the dress….Joanne 🙂

Bruidspaar Yvon en Nick 2015
Trouwambtenaar Den Haag
Trouwambtenaar Den Haag

Trouwambtenaar Joanne Littooij dienstverlening

Nu openHele dag

, Den Haag

Bekijk meer:dienstverlening

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren