Serge is al sinds zijn 19e eigenaar van Intro: ‘Ik kan niks anders en doe niks liever!’

Aangeboden door Intro 8 februari 2019

Bloed kruipt waar het niet gaan kan! Serge Soyer (44 jaar) loopt al sinds zijn derde in de rondte bij uitzendbureaus. Dat is niet gek, want hij komt uit een echte uitzendfamilie. Op zijn 19e (!) werd hij zelf eigenaar. ”Dat was mouwen opstropen en gaan!”

Je kent uitzendbureau Intro vast wel via de verkeersregelaars of de horecamedewerkers op het strand en in het centrum. We spreken af met Serge in de gezellige koffiebar van Intro en krijgen een lekker bakkie met een klein cupcakeje van het huis.

Jonge ondernemer

Doordat zijn vader ziek werd had Serge geen andere keus dan de zaak over te nemen. ”Dat was wel even spannend, maar alles is goed gekomen. We zijn van drie man op kantoor naar 25 man gegaan en er lopen inmiddels wel 3500 man personeel buiten.”

Daarbij is er behoorlijk veel veranderd in het bedrijf. ”We zenden vroeger veel administratief personeel uit en nu zijn het meer mensen van de werkvloer. Ik ben ook echt een mens van de werkvloer en ik doe mijn afspraken ook het liefst in mijn normale kloffie.”

Mensen & werk samenbrengen

Waarom vind je dit dan zo leuk? ”Ik kan niet anders, en ik doe ook niks liever!” lacht Serge. ”Ik vind het leuk dat we problemen kunnen oplossen en mensen kunnen helpen. Of het nou werkgevers of werkzoekenden zijn.”

Ook het werkcafé is een succes. ”Al onze relaties kunnen hier sollicitatiegesprekken doen. Vooral voor strandtenteigenaren die nog geen locatie hebben, is dit handig. Maar ook zzp’ers of flexwerkers zijn hier altijd welkom om te werken of een bakkie te komen doen.”

Wijn, bier & bitterballen

Wat maakt Intro dan nog meer anders dan andere uitzendbureaus? ”Wij kennen iedereen die buitenstaat! Elke vrijdagmiddag organiseren we een borrel voor alle werknemers met twee uur lang open bar & bitterballen. Flexkrachten voelen zich soms in het niks vallen tussen het uitzendbureau en de werkgever. Bij ons niet, hopen we, en dat gaat nog lang niet veranderen!”

Benieuwd naar Intro? Neem een kijkje op de website of kijk eens naar de vacatures. Zoek je een een leuke plek om met je laptop te werken (met heerlijke koffie!)? Ga dan eens langs het werkcafé!

Lees óók:

Freelancers opgelet! Deze werkspot MOET je een keer bezocht hebben

Daar in dat kleine café aan de haven... kun je vergaderen, presentaties geven of gewoon flexwerken m...

Inwoner van de week: Verkeersregelaar Gerard ‘Ik maak heel wat mee op een dag!’

Voor de rubriek inwoner de week komen we met veel leuke Hagenezen in contact. Deze week drinken we e...


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Intro Meer over Intro ontdekken?

Intro

zakelijke dienstverleners

Nu gesloten08:00 - 18:00

Dr. Lelykade 3D, Den Haag

Bekijk meer:zakelijke dienstverleners

adv.