Wil jij er net zo uitzien als Max Verstappen? Bij The Racing Store koop je zijn kleding

Door Joyce Hoogland 21 juli 2017

Patrick zag de Max Verstappen hysterie aankomen en bedacht dat hij daar wel iets aan kon bijdragen. Samen met zijn compagnon Marcel opende Patrick in maart van dit jaar in de Haagsche Bluf The Racing Store vol Red Bull kleding!

“We begonnen op de Pier met Red Bull zonnebrillen. Al snel kwamen er shirts, petten en meer merchandise bij zoals mokken, paraplu’s en schoenen. We groeide eigenlijk onze winkel uit,” aldus de ondernemende Patrick Hogervorst. In maart van dit jaar opende Patrick daarom een winkel in De Haagsche Bluf en nu al weten mensen uit het hele land The Racing Store te vinden. Er komt zelfs een fan elke week vanuit Maastricht speciaal naar Den Haag voor de Formule 1 winkel.

Net als Max

Max Verstappen Foto ANP
Max Verstappen Foto ANP

Na een bezoekje aan The Racing Store kun je je van top tot teen kleden in Red Bull, net als Max! In de strak ingerichte winkel hangen veel blauwe shirts en jasjes. Ook worden er Puma Red Bull schoenen verkocht. Formule 1 fans zijn natuurlijk niet alleen mannen. Er is zelfs een heuse dames fanclub. Ook in deze winkel kunnen die vrouwen terecht voor Red Bull kleding. En er is een hoekje voor de kinderen. “De petten en jasjes verkopen het beste. Ook de modelauto’s zijn erg intrek,” zegt Patrick. Tussen al die blauwe shirts hangen een paar oranje. Dat is voor Spa legt de ondernemer uit.  “Op het circuit in België willen ze een oranjetribune maken, dus verkopen wij oranje petjes en shirts van Red Bull”. Ook hangen er een aantal Ferrari en Mercedes shirts. Die zijn vooral bij de toeristen in trek.

‘Max blijft bij Red Bull’

Echt goedkoop is de kleding niet, maar je voelt wel duidelijk kwaliteit. Ook is het volgens Patrick voor 95% zeker dat Max Verstappen bij Red Bull blijft. Dus je kunt het shirt ook gewoon volgend jaar blijven dragen. En mocht Max in de toekomst overstappen naar Mercedes of Ferrari dan zal de winkel ook veranderen.

Experience

Winkelen in The Racing Store moet een ware ervaring zijn volgens de eigenaar. “Klanten krijgen altijd een kopje koffie of Red Bull aangeboden en we geven ook advies. Verder hadden we op de Pier een rijsimulator staan, die wil ook weer hier neerzetten.”

Voor de winkel en alle fans natuurlijk hopen we dat Max het nog lang goed blijft doen, volgens Patrick hoeven we niet te vrezen.


Meer over The Racing Store ontdekken?

The Racing Store Permanent gesloten

Dit bedrijf heeft de deuren permanent gesloten.

Haagsche Bluf 52, Den Haag

Bekijk meer:Permanent gesloten

adv.