Miranda van bbb Health Boutique: ‘Blij zijn met jezelf is meer dan alleen een mooi lijf’

Aangeboden door BBB Health Boutique Den Haag 14 september 2018

Miranda ging van een stoere, no- nonsense personal trainer naar het zelfstandig ondernemen in haar ‘holistische’ healthboutique voor vrouwen. ”Ik had niet verwacht dat je in een half uur zo veel resultaat kan behalen.”

Miranda is sinds 2 jaar eigenaresse van vrouwensportschool bbb Health Boutique. ”Ik was in eerste instantie sceptisch over het concept. Ik zag de hot-cabin als een soort afslankmachine en daar had ik niet zoveel mee. Tot ik het, na aandringen, eens ben gaan proberen. En raad eens? Het was pittiger dan ik dacht!”

De mooiste versie van jezelf kunnen zijn

”Ik was als personal trainer en sportinstructeur toe aan meer. Door mijn zussen (die toen al een aantal jaar een bbb Health Boutique vestiging hadden) ben ik gaan praten met de toenmalige eigenaresse van de Haagse bbb vestiging. ‘Wat een leuke visie!’ was mijn eerste gedachte. Een sportschool speciaal voor vrouwen die bewust met hun lijf om willen gaan, waar veel ruimte is voor persoonlijke begeleiding en waar ze de mooiste versie van zichzelf kunnen zijn. Dat wil ik ook!”

Eigen visie kwijt kunnen

”Ik sta voor het veelzijdig ontwikkelen van jezelf op het gebied van sport. Krachttraining maar ook hardlopen of een yogales. Dat kon ik hierin kwijt. Daarbij merkte ik dat de formule werkt. Je slankt écht af van de yoga-cabine (die nog veel meer voordelen heeft) maar je kan ook knallen in een HITTles of ontspannen tijdens een buiten- of yogales. Daarnaast bleek het feit dat het alleen maar vrouwen zijn, super fijn. Ik merkte al snel hoe goed de sfeer hier is. We zijn echt een ‘community’ en staan klaar voor elkaar.”

Maak tijd voor jezelf

”Bij bbb horen we vaak dat vrouwen het druk hebben. En ook ik ben de typische bbb-vrouw: ik heb kinderen, een druk leven en moet mijn best doen om tijd te nemen voor mezelf. Dat doe ik heel bewust door elke week in te plannen wanneer ik ga sporten, bijvoorbeeld. Dat probeer ik ook altijd mee te geven aan de leden: maak écht tijd voor jezelf. We hebben zelfs speciale tijden waarbij je je kindje kunt meenemen.”

Waarom wil je dat sixpack?

”Je bent goed zoals je bent. Het gaat niet alleen maar om dat sixpack. Natuurlijk gaan we daar aan werken maar je mentale gezondheid is even belangrijk. Jij moet blij zijn met jezelf en daar werken we aan, samen. Merk je dat de voortgang op het gebied van sport stagneert? Dan gaan we een sport georiënteerd coachingsgesprek aan. Heb je stress op je werk? Dan gaan we kijken hoe we je op dat vlak kunnen helpen. Merk je dat je ’s avonds hele repen chocolade op eet? Dan gaan we kijken waar die onrust vandaan komt. Het maakt niet uit waarvoor je komt, als je maar komt. Zodat we samen gaan kijken waar jij blij van wordt en hoe jij je doelen kunt behalen.”

Wil je ook ervaren hoe het is om te sporten bij bbb healthboutique? Boek dan een proefles! Dat kan hier. En als je voor 21 september lid wordt, krijg je €50,- korting op de eerste maand.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door BBB Health Boutique Den Haag. Meer over BBB Health Boutique Den Haag ontdekken?

BBB Health Boutique Den Haag sportscholen

Nu gesloten08:30 - 13:00

Frederikstraat 12C, Den Haag

Bekijk meer:sportscholen

adv.