Meet Jerry Stassart.. de makelaar die óók biertjes kan tappen

Aangeboden door Rottgering NVM Makelaars 15 november 2018

Van horecaman tot makelaar. Als je een gastgerichte makelaar zoekt, dan moet je bij Jerry Stassart (40 jaar) van Röttgering Makelaars zijn! Want eerlijk is eerlijk: er bestaan geen leukere mensen dan horecamensen.

Jerry’s passie voor de makelaardij bracht hem tot waar hij nu is: eigenaar van Röttgering Makelaars. De baantjes die hij hiervoor had waren héél anders, maar hebben zeker niet nadelig voor hem uitgepakt. Want eerlijk, een gemiddelde van 9.2 op Funda krijg je niet zomaar.

Naast de Paap & het Zeepaardje

Restaurant Naast de Paap, het Zeepaardje en een Frans restaurant in Wassenaar. Hier werkte Jerry vanaf zijn 16e met veel plezier in de horeca. Hij straalt als hij erover praat. ”Het waren prachtige tijden. Ik heb het daar super naar mijn zin gehad en ik ben nog steeds bevriend met de eigenaren. ”

”Op een gegeven moment kwam het punt waar ik moest beslissen of ik dit de rest van mijn leven wilde blijven doen. Dat wilde ik niet. Ouders van vrienden hadden een makelaarskantoor en dat leek me pas leuk!  De beslissing om een werken & leren stage bij Jacobus Recourt te doen was dan ook snel gemaakt. In 2011 ben ik partner geworden bij Röttgering Makelaars samen met Peter Röttgering.”

Toeterende Mark Slats

Ook in de bouw is Jerry geen vreemde. ”Ik heb een tijd voor Mark Slats (timmerman die in recordtijd de Atlantische Oceaan over roeide) gewerkt. Om 6:00 ’s ochtends stond hij voor mijn deur te toeteren dat ik naar beneden moest komen. Ik heb veel geleerd in die periode. Door mijn ervaring in de bouw kan ik mensen goed adviseren omdat ik bouwkundige aspecten herken.”

Hart voor de zaak

Als makelaar zit Jerry helemaal op zijn plek. ”Ik werk 6 dagen in de week. Soms wel van 06.30 tot 19.00. Mijn enthousiasme voor het vak zorgt ervoor dat ik zoveel kan werken. En als het even rustig is neem ik gerust een middag vrij om te gaan tennissen, mountainbiken of van een biertje te genieten met mijn vrienden uit de horeca.”

Afwisseling

”De afwisseling in mijn vak vind ik het leukste aan mijn baan. Ik kom in veel verschillende wijken en je kan van te voren niet inschatten wat je aantreft. Soms tref ik een klein paleisje van een ton in de Schilderswijk en blijkt een groot herenhuis in een dure wijk een enorme bende.”

”Dat maakt verder niet uit. Het gaat er om dat je de mensen goed helpt. Er moet een klik en vertrouwen zijn, dat vind ik het belangrijkste. Dan kan je pas écht aan iemands wensen voldoen en mensen écht blij maken. Daar gaat het immers allemaal om.”Deze bijdrage wordt je aangeboden door Rottgering NVM Makelaars. Meer over Rottgering NVM Makelaars ontdekken?

Rottgering NVM Makelaars

makelaars

Nu open08:30 - 17:30

Breitnerlaan 285, Den Haag

Bekijk meer:makelaars

adv.