Gegarandeerd een big smile bij Happy Tosti

Door Martine Linnemeijer - Chambone 18 augustus 2017

Na een bezoekje aan dit sociale lunchrestaurant ben je zeker-te-weten heel vrolijk. Hier worden de lekkerste tosti’s gemaakt door medewerkers met een arbeidsbeperking en ze hebben er zin in! Happy Tosti is ook nog eens genomineerd voor Beste Start-up Award 2017. Volledig terecht wat ons betreft!

Een prachtig idee met ook nog eens Neerlands favoriete lunchgerecht als stralend middelpunt. Op een sociaal verantwoorde manier serveert Happy Tosti zoveel mogelijk biologische en gezonde producten waar ze de meest wilde tosti-creaties mee maken. Te lekker!

Happy Tosti Den Haag
Foto: Happy Tosti

Aangezien ons kantoor om de hoek zit, halen we regelmatig een lekker tosti of een gezonde salade. Maar op locatie eten is ook een feestje, er hangen gewoon schommels door de hele zaak! Sam Holtus en Jasper Kool openden een jaar geleden hun eerste vestiging van – zoals het toen nog heette – Tosti van Josti. Het Haagse bedrijf van de jonge ondernemers loopt sinds de eerste dag als een trein. “En dat komt vooral door onze bijzondere medewerkers. Het is geweldig om anderen een kans te bieden en Nederland een stukje socialer te maken. De combinatie van kwaliteit en de enthousiaste en vriendelijke bediening zal bij jou voor een onvergetelijke ervaring zorgen. Het is een fantastische ervaring om onze medewerkers met plezier, passie en een enorme gedrevenheid het horeca vak te zien uitoefenen.”

Happy Tosti

Vorig jaar werd de oorspronkelijke naam Tosti van Josti gewijzigd. Sam: “Met de nieuwe naam willen we de nadruk leggen op het vrolijke gevoel dat de gast ervaart wanneer deze een overheerlijke tosti komt eten. Het blije gevoel wat al onze medewerkers uitstralen, doordat ze een gewaardeerde en uitdagende baan hebben, reflecteert terug op de gast. De hippe en vrolijke uitstraling met de schommels maakt het compleet. Al deze positiviteit komt voor ons samen in de naam Happy Tosti.” (bron: www.khn.nl)

Nominatie Beste Start-up Award 2017

En nu dus een prachtige nominatie op zak! De award valt binnen het concept ‘Retailer of the Year Nederland’. De ABN AMRO organiseert sinds 2014 de Beste Start-up Award: winkelconcepten die minder dan drie jaar bestaan komen in aanmerking voor deze prijs. Een onafhankelijke jury beoordeelt de start-ups. Ze kijken naar de originaliteit en het bestaansrecht. Op de start-ups kan gestemd worden via bestestartupaward.nl en de winnaar wordt op 14 september bekend gemaakt. Stemmen op Happy Tosti!!

Foto: Happy Tosti

Meer over Happy Tosti ontdekken?

Happy Tosti lunch

Nu open07:30 - 17:00

Korte Poten 5, Den Haag

Bekijk meer:lunch

 

 

 

adv.