Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Gea van The Funhouse kleedt je graag aan voor een (kinky) feestje

Door Allan Vos 10 januari 2020

Al zes jaar lang is The Funhouse een van de drukstbezochte winkels in de gezellige Piet Heinstraat. Dagelijks helpt Gea van der Boom daar dames en heren aan kleding van rubber, leer en lak, spannende speeltjes én een lekker bakkie koffie.

Dit jaar bestaat The Funhouse precies 10 jaar. De Haagse winkel is ontstaan uit de webshop die de partner van Gea, Raymond, startte vanuit huis. “We zochten toen naar kwalitatieve leuke kleding, die was moeilijk te vinden. Toen zijn we vanuit ons huis in Ypenburg een webshop begonnen met mooie kleding van lak, latex en leer.”

Winkel aan huis

Al snel ging het erg goed met de website, zo goed zelfs dat er al snel een soort van winkeltje geopend moest worden. “Mensen vinden het gewoon fijn de kleding even in het echt te zien en te passen”, zegt Gea. “We kregen zo vaak de vraag of klanten niet even konden passen of de kleding in het echt konden zien, dat we besloten een deel van ons huis om te bouwen tot showroom. Mensen konden dan een afspraak maken in het weekend -want we hadden beiden een vaste baan-.

Elk weekend zaten we volgeboekt. Dat hebben we een jaar lang zo gedaan en toen besloten we een echte winkel te gaan huren.” Dat werd een winkeltje van 25 vierkante meter in de Annastraat. “De buurt keek ons in het begin nog wel een beetje schuin aan, want het is best een chique buurt. Maar toen we na anderhalf jaar uit de winkel waren gegroeid, stond iedereen met tranen in zijn ogen ons uit te zwaaien.”

Piet Heinstraat

Inmiddels is The Funhouse al weer zes jaar gevestigd aan de Piet Heinstraat. “Ook hier keken mensen in het begin wel op hoor, maar we hebben iedereen uitgenodigd in de winkel en dat schept een band.” Gea vind het sowieso fijn om de tijd te nemen voor de klanten. “Sommige mensen komen hier voor het eerst binnen en anderen komen hier al jaren, maar het is belangrijk dat ze zich thuis voelen. Daarom hebben we midden in de winkel zo’n gezellige eettafel staan, en de koffie staat altijd klaar voor iedereen.”

Tekst gaat verder onder de foto’s.

In de erotische lifestyle winkel zoals Gea en Raymond hun winkel noemen vind je van alles. “Zo’n 80 procent wat we verkopen is kinky kleding, de rest zijn speeltjes. Mede daarom zien we ons ook echt niet als sexshop. Ik bedoel, bij Etos haal je ook een vibrator…”

Klanten komen zelfs vanuit Amerika voor de winkel. “Mooi is dat hè! We staan bekend om onze diversiteit, service en kwaliteit en als iets niet past kan het zelfs worden vermaakt. Wist je trouwens dat Nederland maar liefst 2 a 3 fetishfeesten met 1000 tot 5000 bezoekers per maand heeft? Dat is voor ons natuurlijk ideaal, zeker omdat je je bij die feesten aan een strikte dresscode moet houden. En daar hebben wij alles voor in huis.”


Meer over The Funhouse ontdekken?

The Funhouse winkelen

Geopend12:00 - 17:00

Piet Heinstraat 86, Den Haag

Bekijk meer:winkelen

Lees ook:

Barman van de week Sam: ‘Flirten vind ik echt leuk om te doen’

Den Haag wemelt van de gezellige barmannen- en barvrouwen. Daarom zijn wij in 2019 begonnen om elke ...

Mag dat: de koning of koningin fotograferen als je ze zomaar tegenkomt?

Stel, je loopt over het Noordeinde en ineens zie je Maxima flaneren. Foto maken! Zegt je brein metee...

Hoe leuk! Hier in Den Haag kun je alpaca’s tegenkomen

Den Haag wordt steeds schattiger! De verstandelijk gehandicapten van participatiecentrum Gunterstein...

Deze kersverse Hagenaar gaat het vast heel ver schoppen in Heel Holland Bakt

Bij indebuurt zitten grote Heel Holland Bakt fans. Het was dan ook een grote verrassing om te zien d...

adv.