Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Unieke ervaring: Duiken en snorkelen in hartje Den Haag

Aangeboden door Dutch Scuba Divers 10 november 2017

In het Globe gebouw achter Hollands Spoor vind je een wereld aan buitensporten. Maar het indoor zwembad van Dutch Scuba Divers verraste ons nog een meeste. Duiken en snorkelen in hartje Den Haag is op z’n minst toch uniek te noemen. Wij spraken ondernemer Peter Palsrok over zijn duikschool en duikwinkel die landelijke bekendheid geniet bij duikers en snorkelaars.

“Onze duikschool is zeven dagen per week geopend, waardoor je dagelijks kunt beginnen met jouw duikopleiding. We beschikken over een eigen inpandig zwembad van 120m2 groot, 3 meter diep en verwarmd tot 30 graden, daardoor kunnen wij inderdaad dagelijks met jou het zwembad in om te oefenen en te trainen.” vertelt eigenaar Peter Palsrok trots. “We hebben daarnaast alles in onze winkel te koop op het gebied van zwemmen, duiken en snorkelen. Maar we hebben ook een groot eigen service station alwaar wij de service verzorgen van alle merken duikmaterialen. Hier kun je terecht voor het laten servicen van je ademautomaat, het wisselen van de batterij van je duikcomputer en onderhoud aan je BCD / trimvest. Van leren duiken tot de aankoop van je materiaal. This is the place to be!”

‘Duiken is niet gevaarlijk. Mensen die domme dingen doen en onvoorbereid gaan duiken, die maken het gevaarlijk.’

Duiken en snorkelen in Den Haag
Duiken en snorkelen in Den Haag

SSI brevet

Dutch Scuba Divers is een allround duikschool en duikwinkel die zelfs de SSI diamond award won voor hun duikopleidingen. Dit wereldwijd erkende programma is dé manier om op de juiste manier te leren duiken. “Veilig en verantwoord het in het water in zodat het genieten tijdens het duiken voorop staat” vervolgt Peter. “We zien best vaak dingen bijna misgaan en dat ligt niet aan de sport. Ik doe dit al jaren maar er is me nog nooit iets overgekomen. Duiken is niet gevaarlijk. Mensen die domme dingen doen en onvoorbereid gaan duiken, die maken het gevaarlijk.”

Dutch Scuba Divers
Dutch Scuba Divers

Black Friday

Black Friday (24 november) heeft een aantal jaar geleden zijn intrede gemaakt in Nederland. Alhoewel deze feestelijke koopjesdag een Amerikaanse traditie is, de start van het kerstseizoen, zijn er tegenwoordig ook veel Nederlandse retailers die mooie acties bedenken. Ook Dutch Scuba Divers komt in de week voor deze koopjesdag met een waanzinnige aanbieding. Een tipje van de sluier:

50% korting op een duikintroductie
Wil je ervaren hoe het is om onder water te ademen en gewichtsloos rond te zweven? Je krijgt nu de kans om onder professionele begeleiding en op een ontspannen en veilige manier kennis te maken met de duiksport….

Binnenkort verschijnt deze aanbieding exclusief op Indebuurt Den Haag. Opletten geblazen dus!

Duiken en snorkelen in Den Haag
Dutch Scuba Divers
Dutch Scuba Divers
Duiken en snorkelen in Den Haag
Dutch Scuba Divers
Dutch Scuba Divers
duiken en snorkelen Den Haag
Dutch Scuba Divers
Duiken en snorkelen in Den Haag
Foto: Facebook Dutch Scuba Divers
Dutch Scuba Divers

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Dutch Scuba Divers. Meer over Dutch Scuba Divers ontdekken?

Dutch Scuba Divers sportwinkels

Gesloten09:00 - 17:00

Waldorpstraat 15K (Globe gebouw), Den Haag

Bekijk meer:sportwinkels

adv.