Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit is hoe Sophie onderneemt in coronatijd: ‘Juist nu zet ik nieuwe stappen’

Aangeboden door CadanCe Huidinstituut 31 oktober 2020

Bij de pakken neerzitten? Dacht het niet, besloot Sophie Imbert van CadanCe Huidinstituut in Den Haag. Integendeel, zij heeft sinds het uitbreken van de coronacrisis juist nieuwe stappen gezet voor vooruitgang. Door onder andere flink te investeren in nieuwe apparatuur en online trainingen voor het team. “Ik heb het vertrouwen in mijzelf, mijn medewerkers en de toekomst nog nooit zo intens gevoeld.”   

Het is nu best pittig, om als ondernemer niet pessimistisch te worden. Je kunt twee dingen doen: opgeven of doorzetten. Sophie koos voor het laatste, en is toen de salon in hartje Vruchtenbuurt dicht moest tijdens de eerste lockdown meteen een plan gaan maken.

Ambitieuze doelen

Vertrouwen bleek het sleutelwoord. “Wij geloven in de toekomst en in onze krachten”, vertelt Sophie. “Door de coronacrisis zijn en worden we met z’n allen flink op de proef gesteld. Iedereen gaat daar op zijn eigen manier mee om.”

Na de tijdelijke sluiting van CadanCe Huidinstituut in maart heeft ze zich een paar dagen behoorlijk verdrietig gevoeld. Sophie: “Maar al snel kwamen er leuke ideeën en plannen in me op en vol energie ben ik deze toen achter de schermen gaan uitwerken. Ik heb mijzelf ambitieuze doelen gesteld: ik besloot flink te investeren om CadanCe Huidinstituut nog meer te onderscheiden.”

Tekst gaat verder onder de foto’s 

Sophie met een deel van haar team, collega's Simone en Li van CadanCe Huidinstituut. Foto: indebuurt
Sophie tijdens een huidanalyse.Foto: CadanCe Huidinstituut

Gloednieuwe apparatuur

De lijst van investeringen is niet zuinig: er zijn gloednieuwe behandelbanken, LPG-apparatuur voor gezicht en lichaam en nieuwe comfortabele werkkrukken voor het team. Ook schafte ze nieuwe snufjes zoals een handige barcodescanner voor het kassasysteem aan.

“Een hele belangrijke investering is om onszelf nog beter op te leiden zodat we alle kennis en specialismen up to date hebben”, vertelt Sophie. Want juist de grondige kennis van de schoonheidsspecialistes is waar CadanCe Huidinstituut bekend om staat. “We volgen online trainingen, opleidingen en cursussen. Niet alleen om onze kennis van de huid te verdiepen, maar ook van de nieuwe apparaten en producten.”

Resultaatgericht

Bij CadanCe Huidinstituut, gespecialiseerd in perfect aging, figuurcorrectie en acnebehandeling, hoef je geen getut met een huidmaskertje te verwachten. “Wij werken echt resultaatgericht aan huidproblemen”, aldus Sophie.

“We doen altijd éérst een gratis huidanalyse. Het apparaat kijkt naar het vochtgehalte, de elasticiteit, het pigment en de poriën. Vervolgens wordt op basis daarvan een plan gemaakt voor de behandeling. Daarbij gaat het om snel zichtbaar resultaat. De meeste mensen die hier komen hebben acne of rimpels waaraan zij zich storen.”

Sophie: “Wij hebben sinds de ‘Covid-sluiting’ grote vooruitgang geboekt en kunnen klanten nog beter helpen. Ik heb het vertrouwen in mijzelf, mijn team en in de toekomst nog nooit zo intens gevoeld.”

Wil jij een gratis huidanalyse doen bij Sophie of haar collega-schoonheidsspecialistes? Maak online een afspraak, of 070 3680456 of mail naar [email protected]


Deze bijdrage wordt je aangeboden door CadanCe Huidinstituut. Meer over CadanCe Huidinstituut ontdekken?

CadanCe Huidinstituut beauty en wellness

Gesloten09:00 - 20:00

Vlierboomstraat 461, Den Haag

Bekijk meer:beauty en wellness

adv.