Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze vrienden runnen De Bistrooh: ‘We kennen 90% van de gasten bij voornaam’

Aangeboden door De Bistrooh 22 november 2019

André (45) en Willem (46) runnen restaurant De Bistrooh aan de Toussaintkade. De twee zijn al jarenlang bevriend. ”We hadden allebei een vaste baan toen deze kans zich voordeed. Deze superuitdaging op zo’n toffe locatie konden we niet laten liggen. Daarom hebben we elke nacht gewerkt, naast onze vast baan, om dit voor elkaar te krijgen.”

”Mijn huisgemaakte kreeftensoep is beter dan hoe je het in Frankrijk krijgt”, vertelt Chef Willem. ”Mensen komen uit heel het land om het te proeven.” Dat belooft wat. De Bistrooh is nu twee jaar open en loopt als een trein.

[Tekst gaat door onder foto]

De Bistrooh | Beeld: indebuurt Den Haag

Het échte koken

André en Willem zijn echte horecatijgers en hebben hun sporen in de horeca dik verdiend. Chef Willem: ”Alles is vers en alles maken we zelf. Niks komt uit een potje. Ik geniet van mijn werk omdat ik mijn creativiteit erin kwijt kan en ben gek op de Franse keuken.”

Kom je naar De Bistrooh? Dan zie Willem en André. Kom je een andere dag? Ook Willem en André. De twee draaien alles samen, zonder ander personeel. André verzorgt de ontvangst en bediening. André: ”We staan er altijd en dat vinden mensen leuk. Ik ken bijna iedere gast bij voornaam. Als mensen één keer zijn geweest, blijven ze terugkomen.”

[Tekst gaat door onder foto’s]

De Bistrooh | Beeld: indebuurt Den Haag
De Bistrooh | Beeld: indebuurt Den Haag
Beeld: Interieur de Bistrooh

Mensen sturen elkaar

”Mensen weten dat het goed is hier, en sturen elkaar door naar De Bistrooh. Dit is wat we altijd hebben gewild. Het is keihard werken om met z’n tweeën het restaurant draaiende te houden maar de waardering van de gasten maakt alles goed. We merken dat mensen echt een band met het restaurant krijgen. De vaste klantengroep blijft maar groeien waardoor het nog gezelliger wordt in de zaak”, aldus André.

Soort huiskamer

Kom binnen bij De Bistrooh en het voelt als een soort huiskamer, knus en gezellig. ’s Zomers kunnen mensen plaatsnemen op terrasboot aan het water. En het eten? Dat is heerlijk Frans met een Haagse twist. André: ”Onze passie is terug te zien op het bord. Elke gerecht is net een kunstwerkje.”

Lijkt het je wat om aan te schuiven bij De Bistrooh? Je hebt al een driegangendiner voor maar € 29,50! Reserveren doe je via de oranje button. Bonne apetit!


Meer over De Bistrooh ontdekken?

De Bistrooh restaurants en horeca

Geopend15:00 - 23:00

Toussaintkade 8, Den Haag

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.