De zusjes Miranda, Nicole en Karin runnen bbb health boutique

Aangeboden door BBB Health Boutique Den Haag 23 november 2018

Hoe bijzonder is dit: de zussen Miranda, Nicole en Karin runnen bbb health boutique. We liepen even binnen bij de hippe sportschool aan de Frederikstraat en ontmoetten de drie powervrouwen!

Nog nooit bij bbb health boutique geweest? Shame on you! Of beter: shape on you! In de hippe vrouwensportschool kun je weer helemaal in shape komen, maar ook sporten om fitter te worden. Extra bijzonder: je volgt je work-outs vanuit hotcabins die een temperatuur van vijftig graden Celsius hebben! Wij deden al eens een lesje mee en ontdekten dat deze sportschool toch wel heel erg gaaf is.

Waar een gezellig praatje goed voor is…

“Dat is het ook zéker!”, zegt Nicole. Ze is de middelste van de drie en bij haar begon dit avontuur 4,5 jaar geleden. “Ik sportte bij Beauty Body Balans (zo heette de sportschool eerst, red.) in Tilburg en had daar een gezellig kletspraatje met Charlotte. Zij is de eigenaar en grondlegger van bbb health boutique. Ik gaf aan dat ik wel interesse had om de zaak over te nemen en toen ging het snel.”

(tekst loopt door onder foto)

bbb health boutique proefles
Foto: indebuurt

Vanuit de hotcabin zaken doen

Héél snel zelfs. Een week later werd de deal gesloten. En op wat voor manier… “Ik lag in een hotcabin en in het bijzijn van leden die nu nog steeds bij bbb sporten, werd de deal gesloten. Grappig, hè?!” Nicole belandde overigens niet zomaar in de hotcabine: ze heeft sinds de geboorte van haar dochter de ziekte van Hashimoto. Dat is een auto immuunziekte van de schildklier. “Daardoor kwam ik in korte heel erg veel aan en voelde ik mij moe en lusteloos. Ik zocht jaren naar een oplossing om me beter te voelen en af te vallen. Pas toen ik bij bbb in een hotcabin op maat ging trainen en mijn voeding aanpaste, voelde ik me weer goed. Nog mooier: in korte tijd was ik helemaal back in shape!”

En nóg een vestiging

Nicole ging er dus voor en werd samen met haar zusje Karin, die ook instapte, trotse eigenaar van bbb healt boutique in Tilburg. “Ik werkte als coach bij de gemeente Tilburg en had daarnaast mijn eigen bedrijf, waarin ik mensen begeleidde op het gebied van gezonde voeding en sportvasten. Met die achtergrond vond ik bij bbb een platform om vrouwen te inspireren en adviseren”, vertelt Karin.

(tekst loopt door onder foto)

bbb health boutique
Ook BN’ers sporten bij bbb. Foto: bbb health boutique

Stap voor stap

Die overname zorgde voor heel wat kriebels bij oudste zus Miranda. Zij volgde het pad van haar zusjes en twee jaar na de opening in Tilburg, openden de drie zussen ook een bbb health boutique in Den Haag. Miranda zien we daar veel op de vloer. Zij werkte jaren als sportinstructrice en yogadocente en neemt dat mee naar de hotcabins. “We ontwikkelen steeds meer tools zodat vrouwen de mooiste versie van zichzelf zijn. Door middel van coaching op het gebied van lifestyle, voeding en bewegen bieden we vrouwen praktische handvatten om hun doelen te bereiken”, benadrukt Miranda.

En hoppa, ook Den Bosch dan maar!

Van ophouden weten de zussen niet: sinds maart zijn ze trotse eigenaar van niet één, niet twee, maar drie sportscholen! In Den Bosch openden ze hun derde bbb health boutique en ja, ook dáár is iedereen welkom! “Het maakt niet uit wat je bij bbb komt doen, als je maar komt! Voor een fijne yogales, voor een inspirerend gesprek, voor een krachtige workout, je kunt het allemaal! Wij zien je graag en helpen je graag verder, stap voor stap!”, aldus Miranda.

Nou, waar wacht je nog op? Wil jij ook graag helemaal in shape komen? Schrijf je hier dan gauw in voor een proefles!

Who’s next?

Ken jij een ondernemer met een goed verhaal? Of ben je zelf ondernemer en wil je je verhaal kwijt? Zoals Jerry van Rottgering Makelaars. Dan mag je ons altijd tippen via [email protected].

Lees ook:

Miranda, eigenaresse van BBB Health Boutique

Miranda van bbb Health Boutique: ‘Blij zijn met jezelf is meer dan alleen een mooi lijf’

Miranda ging van een stoere, no- nonsense personal trainer naar het zelfstandig ondernemen in haar ‘...

Welk type vrouw ben jij? Ontdek het body, food en mind-programma dat bij jou past!

Dikke kans dat jij al 234 keer bent begonnen met sporten, maar er nog steeds geen grammetje vanaf is...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door BBB Health Boutique Den Haag. Meer over BBB Health Boutique Den Haag ontdekken?

BBB Health Boutique Den Haag sportscholen

Nu gesloten08:30 - 13:00

Frederikstraat 12C, Den Haag

Bekijk meer:sportscholen

adv.