Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Marcel is personal trainer in een exclusieve studio: ‘Wij zijn die stok achter de deur’

Aangeboden door BeneFIT Studio 19 april 2019

Heb jij ook een sportschool abonnement maar maak je er eigenlijk niet of te weinig gebruik van? Of vraag je jezelf af of datgene wat je doet wel effectief en efficiënt is? Dan is het tijd voor hulp. Marcel Keppel, eigenaar en personal trainer van BeneFIT Studio zorgt er niet alleen voor dat jij je doelen behaalt maar óók dat je voortaan wél weet wat je aan het doen bent. ”We zeggen niet alleen wat je moet doen, maar leren je ook waarom die oefening zo belangrijk is.”

BeneFIT Studio is prachtig gelegen in de haven van Scheveningen. We parkeren (is gratis tot 18:00 uur) voor de deur en stappen de ruime, lichte studio binnen. Marcel staat ons met een glimlach op te wachten en we krijgen gelijk een lekkere kop koffie. Het is dat we een interview gepland hebben staan, want de gave ruimte nodigt wel uit om te sporten!

Beeld: Personal Fit Club Den Haag

Stok achter de deur

Een personal trainer, hoe werkt dat nou eigenlijk? Heb je die voor altijd? ”Veel mensen komen hier met een doel. Ze willen bijvoorbeeld 20 kilo afvallen of ze hebben hulp nodig om te trainen naar een bepaald evenement toe, zoals de CPC. Of ze willen weer volledig kunnen functioneren na een revalidatie traject. Maar we hebben ook mensen die hier vast trainen, gewoon omdat ze het een leuke training vinden en een stok achter de deur nodig hebben.”

Exclusiviteit

Waar je ook voor komt, BeneFIT Studio heeft de beste match voor je in huis. ”Onze trainers zijn van hoog niveau en hebben verschillende specialisaties. Zo kunnen we je koppelen aan de trainer die het beste past bij jouw hulpvraag.” Maar mensen komen niet alleen omdat de trainers erg goed zijn. Je hebt hier namelijk het gevoel dat je de hele studio voor jezelf hebt, het oogt wat exclusiever. Daarbij is het natuurlijk ook ontzettend fijn dat je hier van 06.00 uur ’s ochtends tot 22.00 uur ’s avonds terecht kunt.

Foto: Personal Fit Club

Levensstijl veranderen

Als je een personal trainer in de arm neemt, moet je zeker ook op dieet? ”We leren je een nieuw voedingspatroon aan wat het beste is voor jouw lichaam. Dat is geen dieet, maar een gezondere manier van leven. We gaan samen kijken waarom je bepaalde keuzes maakt zodat je die in de toekomst kunt leren voorkomen.”

Fun is belangrijk

Ook leuk om te weten: het is niet alleen maar afzien. ”Fun is belangrijk, zo houd je de training vol. Voor elke training zoeken we een passende intensiteit. We hebben veel mensen met een drukke baan hier, en dan is het per training kijken waar de mensen baat bij hebben. Je hoeft niet altijd maximaal te zweten als je het beste resultaat wilt behalen. Je moet vooral weten wat je doet, luisteren naar je lichaam, en de juiste oefeningen op het juiste moment uit voeren. En daar helpen we je graag mee.”

Wil je het beste uit je training halen? Of dit jaar wel met die summerbody naar het strand? Neem dan via onderstaande button contact op met Marcel.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door BeneFIT Studio. Meer over BeneFIT Studio ontdekken?

BeneFIT Studio sportscholen

Gesloten06:00 - 22:00

Doctor Lelykade 20a, Den Haag

Bekijk meer:sportscholen

adv.