Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze twee Haagse koffiezaken zijn genomineerd voor de Koffie Top 100

Door Allan Vos 17 juli 2018

Feest voor een tweetal tenten in Den Haag, want zij zijn dit jaar (weer) genomineerd voor de Horeca Koffie Top 100. Welke plek in de top 100 de Haagse bedrijven eindigen weten we pas op maandag 24 september. Dit zijn de twee gelukkigen:

Goed om te weten: de koffiezaken hebben zichzelf opgegeven of zijn opgegeven door hun koffiebrander. Alle tenten krijgen nu een mystery guest op bezoek en horen begin augustus of ze ook echt in de top 100 terecht zijn gekomen. Vervolgens komt er een jury langs die heeft bepaald wie welke plek krijgt. Ze kijken naar de manier van koffie zetten, het product zelf, productkennis en de houding van het personeel. Maar belangrijker nog, er is ook een publieksprijs. Alle zaken die zijn doorgedrongen tot ronde twee, maken kans op deze prijs. Je kunt t/m 17 augustus stemmen op jouw favoriet.

Capriole Café

Capriole Café behoort bij de 125 gelukkigen. Deze koffiezaak verkoopt natuurlijk veel meer lekkers, maar is bekend om de zelf-gebrande koffie. Vorig is Capriole Café op plek 24 geëindigd. Helemaal niet slecht, maar het kan hoger. Wij zijn erg benieuwd welk plekje ze dit jaar bemachtigen.

Doppio Espresso Den Haag

Doppio Espresso op de Frederik Hendriklaan is ook één van de gelukkigen die bij de nu nog 125 koffie serverende horeca bedrijven van Nederland hoort. Doppio was vorig jaar niet genomineerd en is dus een nieuwkomer. Zull;en we samen zorgen dat ze heel hoog eindigen?


Meer over Capriole Café ontdekken?

Capriole Café koffiebars

Geopend09:00 - 23:00

Fokkerkade 18, Den Haag

Bekijk meer:koffiebars

Meer over Doppio Espresso Den Haag ontdekken?

Doppio Espresso Den Haag koffiebars

Gesloten09:00 - 17:00

Frederik Hendriklaan 137, Den Haag

Bekijk meer:koffiebars

adv.