Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wij gingen ontspannen sporten bij La Riva en dit vonden we ervan

Door Martine Linnemeijer - Chambone 10 januari 2018

Even raden hoor… Afvallen, sporten en minder stress, waren dat jouw goede voornemens? Dan hebben we echt de perfecte ‘sportschool’ voor je gevonden. Wij werden uitgenodigd voor een proefbehandeling bij La Riva waar je volgens de Thermo Fysische Methode sport. Werken aan je conditie, gezondheid en gewicht wordt zo nog leuk ook!

Bij binnenkomst merk je het al direct, dit is niet je standaard sportschool. Het lijkt bijna alsof je een hip designhuis binnenstapt: Hoogpolig tapijt, aangename temperatuur en alles is prachtig gestyled. Razend benieuwd zijn we inmiddels geworden naar deze wetenschappelijk bewezen Zwitserse methode om fitter te worden en centimeters te verliezen.

Wat houdt de methode in?

Twee keer per week kom je sporten bij La Riva in een van de vier warmtecabines. Gedurende 30 minuten werk je aan het voor jou op maat gemaakte sportschema in de cabine van ruim 36 graden. De oefeningen doe je liggend met behulp van weerstandsbanden. Hoewel het best zwaar was (en warm!) voel je heel goed dat de belasting op je lijf minimaal is. Qua blessures dan he, want je lijf moet absoluut aan het werk. Na het sporten in de cabine mag je 15 minuten ontspannen in de OzonZuurstoftherapie capsule. Instituutmanager Kitty vertelt: “De combinatie van sporten in de warme cabines en de zuurstoftherapie verhogen je vetverbranding en zetten je metabolisme hard aan het werk. Centimeters verliezen is dus geen enkel probleem, sterker nog: we garanderen het zelfs!”

‘Centimeters verliezen is dus geen enkel probleem, sterker nog: we garanderen het zelfs!’

Sporten in de cabine van 36 graden

Wat zijn de voordelen?

Kitty vervolgt: “Deze manier van sporten is geschikt voor iedereen vanaf 14 jaar. Of je nu tiener, man of vrouw bent. Of je nu blessures hebt of andere fysieke klachten, deze manier van sporten is totaal niet belastend voor je lichaam. Dat maakt het dus ook zeer geschikt voor mensen met reuma, artrose en rug- of gewrichtsklachten. Tijdens het sporten word je persoonlijk begeleid, niemand is hier een nummer. We kennen al onze cliënten en weten precies welk doel ze voor ogen hebben. Dat stellen we vast tijdens de intake en monitoren we iedere 3 weken tijdens een gesprek en het meetmoment”.

Persoonlijk spreekt het ons enorm aan dat je in weinig tijd zo effectief en efficiënt bezig bent; 30 minuten in de cabine staat gelijk aan 2 uur in de sportschool. Kijk! Daar houden we van. Bovendien is de sfeer heel sereen en ontspannen, totaal geen schreeuwerige sportschool omgeving. Je wordt hier met sport, voeding en lifestyle van A tot Z persoonlijk begeleid en het kost een stuk minder dan een personal trainer. “We passen het schema en het voedingsadvies aan op jouw wensen. Waar wil je centimeters verliezen, wat eet je graag en wat is het beste moment voor jou om te sporten” vult Angelique aan. “Hier word je echt even in de watten gelegd.  Op een gezonde en ontspannen manier werken aan je lijf, discreet en met persoonlijke begeleiding. Daar staan we voor!”

OzonZuurstoftherapie

Terwijl je daar zo lekker zit weg te dommelen tijdens je kwartiertje OzonZuurstoftherapie gebeuren er mooie dingen. Wij zochten het even voor je uit: Het geeft een energieboost, je bloeddruk stabiliseert, cellulitis vermindert, het is ontstekingsremmend en afvalstoffen worden afgevoerd. Wij lopen met een tevreden, fit en vooral ontspannen gevoel weer naar buiten. Luxe en efficiënt sporten, we love it!

Wil je het ook een keertje ervaren? Je kunt hier een gratis proefbehandeling inplannen.


Meer over LaRiva ontdekken?

LaRiva sportscholen

Gesloten08:30 - 19:30

Valeriusstraat 33, Den Haag

Bekijk meer:sportscholen

 

adv.