Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Daniel & Marc werken sinds hun 16e bij New York Pizza: ‘We zijn net één grote familie’

Aangeboden door New York Pizza Laan van Wateringse Veld 29 maart 2019

Daniel Jurriaanse (28) en Marc van der Greft (35) zijn gek van pizza. Zo gek zelfs, dat ze van hun bijbaantje bij New York Pizza, hun beroep hebben gemaakt. Nu zijn ze eigenaren van drie Haagse vestigingen met 120 man personeel (Leyweg, Laan van Meerdervoort & het Wateringse Veld). Wij gaan langs bij de nieuwste vestiging in het Wateringse Veld.

Daniel & Marc zijn al jaren goed bevriend. Beeld: Indebuurt Den Haag

Zijn jullie er niet een keer klaar mee? Marc en Daniel kijken ons lachend aan. ”Ben je gek! Pizza is het lekkerste wat er is”, zegt Daniel. Maar dat het zo lekker is, is niet de enige reden dat Daniel en Marc plezier aan hun werk beleven. ”Het is hard werken, maar het is altijd gezellig. We zijn net één grote familie.”

Van een studie bedrijfsinformatica naar een eigen zaak

Toen Daniel en Marc, naast hun studie, werkten als pizzabezorger hadden ze niet verwacht hier na zoveel jaren nog steeds te werken. Beide mannen studeerden nog toen ze hun eerste New York Pizza openden. Marc vertelt: ”Ik studeerde bedrijfsinformatica toen ik de mogelijkheid kreeg mijn eigen filiaal te openen bij de Leyweg. Lekker doen, zei m’n pa. En, ik dacht het wel te kunnen combineren met mijn studie. Dat ging net even anders. Bij Daniel verliep het nét zo.”

Top team

Het nieuwe team van New York Pizza tijdens de training. Beeld: New York Pizza

Daniel en Marc zijn een gouden combinatie. En, het is wel duidelijk dat ze hart voor de zaak hebben. Daniel vertelt: ”Als eigen ondernemer ben je altijd bezig met het weldraaien van de winkels. Daarom is het zo fijn dat we nu samenwerken. Marc houdt zich bezig met de cijfers en ik houd me bezig met het personeel.”

Wachtlijst

Terwijl elke ondernemer last heeft van personeelstekorten, hebben Marc & Daniel een wachtlijst. Ehm, sorry? Daniel lacht: ”New York Pizza is een mooi en leuk bedrijf om te leren werken. Als mensen hier binnenkomen is het vaak hun eerste bijbaan. Voor ons is het leuk de groei en ontwikkeling van mensen van dichtbij mee te maken en hen te helpen. Omdat we zo’n leuk team hebben willen ook veel mensen hier werken.”

Toekomst

Of het bij drie zaken blijft durven Daniel en Marc nog niet te zeggen. ”We kijken met het managementteam of we nog verder kunnen groeien in de toekomst. Als die kans er is, pakken we hem zeker!”


Deze bijdrage wordt je aangeboden door New York Pizza Laan van Wateringse Veld. Meer over New York Pizza Laan van Wateringse Veld ontdekken?

New York Pizza Laan van Wateringse Veld restaurants en horeca

Gesloten16:00 - 22:00

Laan van Wateringse Veld 1443, Den Haag

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.