Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Op zoek naar de perfecte wenkbrauwen? Dit is de oplossing

Aangeboden door Douglas Theresiastraat 25 september 2019

Wenkbrauwen. De één modelleert, tekent, epileert en verft ze tot elk wenkbrauwhaartje perfect op zijn plek zit. De ander laat ze vrij groeien. Hoe je het ook doet, wenkbrauwen zijn een belangrijk onderdeel van je gezicht en je identiteit. Wij gingen op bezoek bij de wenkbrauw experts van Douglas Theresiastraat voor de beste tips om je wenkbrauwen in vorm te houden.

Niemand vindt het gek of luxe dat wij onze wenkbrauwen graag laten epileren of verven. Je wenkbrauwen kunnen uit 250 tot soms wel 1000 haartjes (per wenkbrauw!) bestaan en het is best lastig die allemaal in het gareel te houden!

Wie kent de verhalen en foto’s niet van dames die iets te enthousiast met het pincet aan de slag zijn gegaan? Of die ene kennis die haar wenkbrauwen in de vorm van een regenboog tekent maar niemand er wat van durft te zeggen?

De brow bar van Benefit

Toen wij vroegen aan Douglas hoe wij onze wenkbrauwen het beste konden epileren reageerden de dames gelijk super enthousiast. De Benefit Brow bar zou elke vrouw in Den Haag moeten kennen. Het zou dé oplossing moeten voor de perfecte wenkbrauwen en termen als browmapping en perfect gedefinieerde wenkbrauwen vliegen ons om de oren.

Kom langs om het te proberen

Benieuwd? Zaterdag 28 september organiseert Douglas Theresiastraat een Benefit party! Op deze feestelijke dag laten zij je kennis maken met de aller nieuwste producten van Benefit, geven ze gratis make-up touch-ups en krijg je bij aankoop van €39,- aan benefit producten een mooie miniatuur van de GIMME BROW+! Ze kijken er naar uit je te informeren over de nieuwste en mooie producten van Benefit Cosmetics en zien je graag aanstaande zaterdag bij in de winkel!


Meer over Douglas Theresiastraat ontdekken?

Douglas Theresiastraat parfumerie

Gesloten10:00 - 18:00

Theresiastraat 130, Den Haag

Bekijk meer:parfumerie

adv.