Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Huh, gewicht verliezen met een apparaat? Het lukte Tanya en ze vertelt er alles over

Aangeboden door Body-line.nu Den Haag 4 september 2020

De coronacrisis en afvallen: twee dingen die voor veel mensen moeilijk samen gaan. We werken tenslotte meer thuis, zijn vaker in de buurt van de ijskast en naar de sportschool zat er een flinke tijd niet in. Hoe fijn is het dan dat je met een simpel apparaat centimeters vet kan verliezen? Tanya Christy van Bodyline.nu ervaarde het zelf, en werd zo enthousiast dat ze een eigen studio in Den Haag opende. “Het is ideaal voor mensen die niet kunnen of willen sporten.”

Maar hoe gaat zo’n behandeling dan? Je wordt ongeveer 40 minuten per sessie op de behandeltafel aan een revolutionair apparaat gekoppeld. Het apparaat van Body-line.nu werkt onder andere door middel van lymfedrainage. Door het plaatselijk aanbrengen van de pads is het ook mogelijk op de lastige plekken vet te verliezen.

Tanya heeft geen dag spijt gehad haar eigen studio te openen die deze methode aanbiedt. “Wij gebruiken de nieuwste technologie”, vertelt ze. “We gebruiken trilplaten die we op de spieren plaatsen. Door de intensieve trilling wordt vet verbrand, en samen met afvalstoffen op natuurlijke wijze via het lymfestelsel afgevoerd.”

Centimeters kwijt

Het mooie is, dat je tegelijkertijd je spieren traint. Tanya: “Die worden door de apparaten opgebouwd. In feite vervang je zo vet door spierweefsel. Deze methode is bij uitstek geschikt voor mensen die niet kunnen sporten. Met een wekelijkse behandeling van 40 minuten kun je in een aantal weken hele goede resultaten bereiken.”

Hoewel je na de eerste behandeling al resultaat ziet, is een aantal behandelingen noodzakelijk om blijvend effect te bereiken. “Daarom kun je bij ons kiezen voor een tienrittenkaart of een halfjaarabonnement”, aldus Tanya. “Na zo’n periode kun je echt centimeters kwijt zijn.”

Vaarwel cellulitis

Zelf is Tanya blijvend afgevallen na een paar sessies met het apparaat. Daarom heeft ze geen dag spijt gehad om een eigen studio te openen, want ze gunt het anderen ook. Toch raadt Tanya aan om naast de behandeling óók te kijken naar je eet- en beweegpatroon. “Daar kunnen we veel tips en ideeën voor geven.” Nog een fijn effect van de behandeling is dat het ook cellulitis vermindert. Zeg dus ook maar dag tegen die lelijke putjes!

Tanya: “We werken uitsluitend op afspraak. Via onze site www.body-line.nu kun je eenvoudig online een afspraak maken.  Uiteraard volgen wij in deze tijd alle regels van het RIVM en nemen we beschermende maatregelen. Zo hanteren we handhygiëne en houden alles nauwlettend schoon. Tijdens je afspraak kom je niet in contact met andere klanten. Zo houden we het veilig!”

Aanbieding

Ben je nieuwsgierig geworden? Je kunt nu een proefbehandeling voor maar € 39,- aanvragen bij Body-Line.nu:

Intake en proefbehandeling afslanken bij Body-Line voor €39,-


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Body-line.nu Den Haag. Meer over Body-line.nu Den Haag ontdekken?

Body-line.nu Den Haag beauty en wellness

Gesloten09:00 - 20:30

Sweelinckplein 9, Den Haag

Bekijk meer:beauty en wellness

Lees meer:

Tanya van Body-Line helpt met afslanken: ‘Het apparaat doet het werk’

Spieren opbouwen zonder keihard te trainen, dat kan bij Body-Line.nu. Bij deze afslankstudio kun je ...

Het nieuwe afslanken (zonder iets te doen) met Body-line.nu: werkt het echt?

Afvallen, zonder dat je je in het zweet werkt in de sportschool of continu groene smoothies naar bin...

adv.