Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Happy hair! 5 x Waarom je jouw haar bij deze kapper wil laten knippen

Aangeboden door WI-kappers Denneweg 3 oktober 2019
Zoek je een kapper in Den Haag centrum? Probeer dan eens de kapper met natuurlijke en biologische haarverf. Waarom? Het is beter voor het milieu én beter voor jezelf. WI Kappers is zo’n kapper waar gewerkt wordt met natuurlijke producten. Maar, dat ze met minder belastende producten werken is niet de enige reden dat je er snel een bezoekje wilt brengen. Lees hier vijf redenen waarom je de volgende keer liever naar WI Kappers wilt gaan.
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

1. Ze werken met Olaplex

Olaplex | Beeld: WI kappers

WI Kappers werkt alleen met de beste producten voor je haar. Naast de natuurlijk producten van OWAY werken ze nu ook met Olaplex. Olaplex is een uniek gepatenteerd product, dat de haarstructuur weer opbouwt en verbeterd. Het is zeer geschikt voor haar dat regelmatig gestyled, gekleurd, chemisch behandeld wordt, maar ook voor natuurlijk haar dat meer extra verzorging nodig heeft en krullend haar. OLAPLEX kan als toevoeging tijdens kleur gebruikt worden en als aparte kuurbehandeling in de salon.

2. Twee vestigingen in Den Haag centrum

Natuurlijke kapper WI Kappers Anna Paulownaplein
Natuurlijke kapper WI Kappers Denneweg

Wil je op het laatste moment nog terecht bij een kapperszaak in Den Haag centrum? Dan ben je bij WI Kappers aan het juiste adres. Sinds 1 mei hebben ze namelijk niet één, maar twee filialen. Grote kans dat er een stoel vrij is van één van de topstylisten. Je kunt terecht op de Denneweg, of op het Anna Paulownaplein.

3. Er werken alleen topstylisten met veel ervaring

Natuurlijke kapper WI Kappers Denneweg

WI Kappers is opgezet door Jurgen en Wilco. Na beiden jarenlang te hebben gewerkt als salonmanager, franchisenemer en regiomanager binnen een grote kappersorganisatie ontstond het idee om een zelfstandig kapperscollectief te starten. Voor ervaren, écht goede kappers met elk hun eigen specialisme. Bij WI Kappers vind je diversiteit en kwaliteit onder één dak.

4. Ruime openingstijden

Beeld: WI Kappers
Je neemt liever geen dag vrij om naar de kapper te gaan. Toch is het fijn je coupe weer in model te hebben voor het feestje wat op de planning staat. Hoe doe je dat met een fulltime baan? Simpel: ga naar WI Kappers. Met de ruime openingstijden kun je altijd terecht wanneer het jou uitkomt. Oók op zondag of donderdagavond. Klik hier voor de openingstijden van alle vestigingen.

Afspraak maken

is het tijd voor een nieuwe coupe soleil of wil je een fris model in je haar geknipt hebben? Maak dan een afspraak bij WI Kappers. Je doet dit met één druk op de knop via deze link.

Lees ook:

WI-kappers Denneweg

Hier kun je terecht voor natuurlijke haarkleuring in Den Haag

Zoek je een kapper in Den Haag centrum? Probeer dan eens de kapper met natuurlijke en biologische ha...
Wilco aan de slag met natuurlijke haarverf. Beeld: Indebuurt Den Haag

5 x waarom je liever naar de natuurlijke kapper gaat

Zoek je een kapper in Den Haag centrum? Probeer dan eens de kapper met natuurlijke en biologische ha...

Meer over WI-kappers Denneweg ontdekken?

WI-kappers Denneweg kappers

Gesloten10:00 - 18:00

Denneweg 132, Den Haag

Bekijk meer:kappers
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.