Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit zijn dé musthaves van elke beachbabe

Aangeboden door Douglas Theresiastraat 19 augustus 2019

Zomer, zon en een prachtig lichaam! Wat wil je nog meer? Er is niets beters dan de zomer in de buitenlucht doorbrengen en met een beetje extra zelfvertrouwen wordt de zomer nog mooier. Wij zijn langs Douglas Theresiatraat gegaan om te vragen welke musthaves we moeten hebben voor gladde benen, gelifte billen en strakke armen!

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

1. Zachte, gladde benen

Beeld: Pexels

We worden steeds kritischer bij het uitzoeken van onze lichaamsverzorging. Terecht, want de juiste ingrediënten zijn belangrijk voor het juiste resultaat. Bij Douglas verkopen ze crèmes die zorgen voor een strakke en gelijkmatige huid, ideaal voor het creëren van zachte, gladde benen. Tips zijn bijvoorbeeld de Acai Body power Cream van Sol de Janeiro of de Revitalizing body emulsion van Shisheido.

2. Stevige billen

Beeld: Pexels

Wees eens eerlijk, wie wilt er nu geen mooie, strakke billen? De Brazilian Bum Bum Cream is de meest verslavende full body cream volgens het team van Douglas. Deze crème bevat gueraná: deze fruitsoort bevat een van de meest krachtige vormen van cafeïne. De Bum Bum Cream helpt de bloedsomloop te stimuleren, wat zorgt voor stevige en strakke billen.

3. Strakke, zachte armen

Beeld: Pexels

In de verzorgingsroutine voor een beach body worden de armen vaak vergeten. Een gemiste kans, want er zijn diverse producten die zorgen voor zichtbaar strakkere armen. In combinatie met een armen-workout zorgen deze verstevigende crèmes voor een perfect resultaat! Kom langs Douglas Theresiatraat voor het beste advies!


Meer over Douglas Theresiastraat ontdekken?

Douglas Theresiastraat parfumerie

Geopend12:00 - 17:00

Theresiastraat 130, Den Haag

Bekijk meer:parfumerie
Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.