Dit is de gouden tip om fabulous en ontspannen de feestdagen in te gaan

Aangeboden door WI-kappers 16 december 2017

Op de Denneweg opende in november een nieuwe kapperszaak: Wi-Kappers. Hun slogan ‘We make you look fabulous’ zagen wij wel zitten. Wij spraken eigenaar Wilco over de gouden tip om fabulous en ontspannen de feestdagen in te gaan. Zo wordt het ook echt ‘the most wonderful time of the year’!

“Wat wij vaak merken bij onze klanten is dat de feestdagen vaak gepaard gaan met stress en vermoeidheid” vertelt Wilco. “Dat is natuurlijk ontzettend jammer, want het zouden juist hele gezellige en fijne dagen moeten zijn. Je moet gewoon veel regelen en de agenda is vol, dus zorg dan in ieder geval dat je er ontspannen aan begint. Wees eens een beetje lief voor jezelf. Een heerlijk ontspannen momentje voor jezelf bij een van onze topstylisten geeft je vaak een enorme boost. Wij leggen je graag in de watten, koffie erbij en even nergens aan denken. En als je haar weer fantastisch zit, voel je je ook gelijk geweldig”.

‘ Wees eens een beetje lief voor jezelf. Een heerlijk ontspannen moment bij een van onze topstylisten geeft je een enorme boost.’

WI-kappers Denneweg
WI-kappers Denneweg

Black Hair

Alle stylisten zijn allround maar hebben ook allemaal hun eigen specialisme. Een van de topstylisten is bijvoorbeeld gespecialiseerd in black hair. “Wil je prachtig glanzend en glad haar, kom dan zeker naar Jesmien. Zij is een kunstenares met black hair, waarbij je écht moet weten waar je mee bezig bent. Maar je ziet nu ook de trend van de uitbundige afro’s. Prachtig natuurlijk! Maar dan moet je haar wel goed geknipt zijn. Jesmien kan dat”.

December actie

Op vertoon van deze bon krijg je t/m 31 december 10 euro korting op een behandeling naar keuze. Daarnaast krijg je ook nog eens een Oway verzorgings- of stylingproduct.

WI Kappers Denneweg
WI Kappers Denneweg

WI-kappers kappers

nu gesloten10:00 - 18:00

Denneweg 132, Den Haag

Bekijk meer:kappers