Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Alice liet haar gezichtsspieren elektrocuteren voor een natuurlijke facelift

Door Alice van der Laan 18 oktober 2019

Dat was even schrikken zeker, die hoofdfoto? Toch is het minder eng dan je denkt. Wij gingen langs Bailine in de Frederikstraat om te testen wat menig wenkbrauw doet optrekken: de natuurlijke facelift.

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

De natuurlijke facelift werkt zo: gedurende 24 minuten per sessie worden door middel van elektrische pulsen je gezichtsspieren gestimuleerd. Dit moet resulteren in een strakkere gezichtshuid, een betere doorbloeding en meer collageen productie. Na één behandeling zou je al een frissere uitstraling moeten hebben. Na een aantal behandelingen zou je die rimpels gedag moeten kunnen zwaaien. Een  behandeling kost ongeveer € 30 á € 35, afhankelijk van het pakket dat je kiest.

[Tekst gaat door op volgende pagina]

Eigenaresse Esmeralda Camelia | Beeld: indebuurt

De behandeling

Natuurlijke facelift | Beeld: indebuurt Den Haag

In de behandelkamer staat een bed en de muur hangt vol gekleurde bedrading. Eigenaresse Esmeralda kijkt naar mijn gezicht en we besluiten dat we de pads aan de onderkant van mijn gezicht gaan aanbrengen zodat mijn ogen vrij blijven. Om de pads op hun plek te houden krijg je namelijk een netje over je gezicht. Bij de behandeling van voorhoofd rimpels gaat het netje over je hele gezicht heen.

Elektrische pulsen

Natuurlijke facelift | Beeld: indebuurt Den Haag

Als de pads en het netje op hun plek zitten gaat het programma aan. Het begint met een lichte trilling die steeds harder gaat. Esmeralda blijft naast me staan en ik mag aangeven wat ik aankan. Op het moment dat ik mijn tanden voel trillen zeg ik stop.

Het is een gek gevoel. Ik voel mijn gezichtsspieren aanspannen en ontspannen. Ik heb uberhaubt nog nooit bewust mijn gezichtsspieren aangespannen. Ik denk dat ze zelf ook niet weten wat ze meemaken. Het gevoel is het meest te vergelijken met een elektrische buiktrainer, alleen dan traint het je gezicht in plaats van je buik. Het voelt overigens niet vervelend. Op een gegeven moment lukt het zelfs om te ontspannen en even de ogen te sluiten.

Resultaat

Na 24 minuten is het programma klaar. Wetende dat ik geen wonderen moet verwachten, hoop ik toch verschil te zien. Maar ik zie er nog steeds precies hetzelfde uit, mijn gezicht is alleen wat roder omdat de doorbloeding gestimuleerd is.

Mocht je een ingrijpende ingreep zoals een facelift overwegen dan is de natuurlijke facelift van Bailine het proberen waard. Ik wacht nog even, want van alle dingen waar ik me te oud voor voel ben ik voor deze misschien nog iets te jong.

Lees ook:

Indebuurt ging floaten: ‘Wat een uurtje in bad liggen wel niet kan doen’

Floaten is het drijven in een zoutwaterbad. Tijdens het floaten kan elke spier van je lichaam volled...

Meer over Bailine ontdekken?

Bailine beauty en wellness

Geopend08:00 - 13:00

Frederikstraat 943, Den Haag

Bekijk meer:beauty en wellness
Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

adv.