Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

7 redenen waarom Hagenaars aankloppen bij afslankstudio Body-line.nu

Aangeboden door Body-line.nu Den Haag 15 juni 2019

De zomer komt er aan! Voor wie toch nog een paar kilo’s kwijt wil (zonder er écht iets voor te doen) is Body-line.nu de oplossing. Bij Body-line.nu werken ze met een bijzonder apparaat waardoor de kilo’s er af vliegen en het enige wat jij hoeft te doen is liggen! Lees hier voor wie Body-line.nu een match made in heaven is 😉

Pagina 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

Hallo, bikini body! 

De zomer komt er weer aan en daarmee (hopelijk) ook veel stranddagen! Wil jij graag nét wat strakker worden voor je je in bikini waagt? Dan is het slim om een afspraak te maken bij Body-line.nu. Met fanatiek sporten en gezond eten laat zichtbaar resultaat altijd wat langer op zich wachten, maar na een behandeling bij Body-line.nu merk je direct verschil. “Gemiddeld kun je rekenen op zo’n vijf tot vijftien centimeter afname in omvang”, verklappen Dominique en Tanya van Body-line.nu. Winning!


Meer over Body-line.nu Naaldwijk ontdekken?

Body-line.nu Naaldwijk beauty en wellness

Vandaag gesloten

Lieftinckstaat 20a, Den Haag

Bekijk meer:beauty en wellness

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Body-line.nu Den Haag. Meer over Body-line.nu Den Haag ontdekken?

Body-line.nu Den Haag beauty en wellness

Vandaag gesloten

Sweelinckplein 9, Den Haag

Bekijk meer:beauty en wellness

Strakke outfit

Past dat ene leuke zomerjurkje van vorig seizoen ineens niet meer? Oei… Geen nood, Body-line.nu is je redder in nood! Als je nu een afspraak maakt, kun je die leuke outfit zó weer aan. Er is altijd een vestiging in de buurt. Klik hier om een afspraak te maken in Ypenburg en hier om een afspraak te maken in Den Haag.

Ja, ik wil (kilo’s kwijt)

Als er een dag is waarop je er beeldschoon uit wilt zien, dan is het natuurlijk je trouwdag. Stap jij binnenkort in het huwelijksbootje en wil je nét wat zekerder richting het altaar wandelen? Op naar Body-line.nu! Maak een afspraak bij jou in de buurt: Ypenburg of Den Haag.

Als je van je buikje af wilt

Bij Body-line.nu komen ook regelmatig mannen over de vloer. De belangrijkste reden daarvoor? “Ze hebben een buikje en ondanks dat ze sporten, wil dat maar niet weggaan”, leggen Tanya en Domique uit. Vervelend, maar gelukkig is er dus een oplossing. Het apparaat waarmee de dames werken, helpt je om plaatselijk af te vallen. Ideaal dus voor mannen (en vrouwen) wiens buikje in de weg zit. Maak een afspraak bij jou in de buurt: Ypenburg of Den Haag.

Dag, sinaasappelhuid!

Ook als je last hebt van cellulite kan een behandeling bij Body-line.nu je helpen. Putjes en kuiltjes in je lichaam zorgen vaak voor onzekerheid, dus veel vrouwen zouden er heel wat voor over hebben om voor eens en voor altijd af te rekenen met cellulite. Helpt sporten niet, dan is het slim om eens een afspraak met Dominique (Ypenburg) of Tanya (Den Haag) te plannen.

Eindelijk van je zwangerschapskilo’s af

Je bent bevallen, maar de zwangerschapskilo’s willen er maar niet af? Je bent niet de enige. Bij Body-line.nu hebben ze al meerdere vrouwen geholpen die in hetzelfde schuitje zaten. “Wel belangrijk om te weten; begin pas met de behandeling wanneer je bent gestopt met borstvoeding”, vertellen Domique & Tanya.

Maak een afspraak bij jou in de buurt: Ypenburg of Den Haag.

Sporten is niet mogelijk

Als je niet kunt sporten (bijvoorbeeld door een ziekte of blessure) maar wel wilt afvallen, ben je bij Body-line.nu aan het juiste adres. Zoals we al zeiden, hoef je tijdens je behandeling alleen maar te liggen. Makkelijker dan dat wordt het natuurlijk niet!

Maak een afspraak bij jou in de buurt: Ypenburg of Den Haag.

Probeer het zelf (met korting)

Eerst zien, dan geloven? Tijdelijk profiteer je van een mooie voorjaarsactie. Een proefbehandeling van 40 tot 45 minuten kost normaal gesproken €69,-, maar nu is dat €39,-! Na de proefbehandeling zit je bovendien nergens aan vast. Of je meer behandelingen bij Body-line.nu wilt boeken, is aan jou. Check hieronder de aanbieding en maak direct een afspraak.

Afslank proefbehandeling nu met korting voor € 39

Wil jij graag afslanken maar wil diëten niet lukken? Bij Body-Line.nu kun je afslanken zonder jouw l...

Wil je meer weten over de methode van Body-line.nu? Je leest het hier:

Hier kan het echt: afvallen zónder te sporten (en je hoeft alleen maar te liggen)

Je bent dagelijks in de sportschool te vinden en hebt ieder mogelijk dieet al geprobeerd, maar toch ...
Pagina 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

adv.