Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

6 x alles wat je moet weten over zelfbruiners

Aangeboden door Douglas Theresiastraat 30 oktober 2019

Zo jammer! Heb je van de zomer een heerlijk kleurtje opgebouwd en het gaat er allemaal weer af. Maar dat hoeft niet! Door middel van zelfbruiners kun je ook in herfst en de winter je bruine kleurtje bijhouden. Je kunt kiezen uit zelfbruiningsdruppels die je door je dagelijkse huidverzorging mengt, of je kunt kiezen voor mousse, gel, spray, ga zo maar door. Best veel dus. Om het wat makkelijker voor je te maken hebben we Douglas Theresiastraat om tips gevraagd.

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

1. Bereid je huid goed voor

Beeld: Pexels

Voordat je begint: reinig de huid en maak gebruik van een scrub of exfoliator om de huid extra te verzachten voordat je de zelfbruiner aanbrengt.

2. Kies voor crème bij een droge huid

Beeld: Pexels

Lotions bevatten veel hydraterende ingrediënten, zoals panthenol, die een droge huid voorkomen. Ze zijn in veel gevallen geschikt om aan te brengen op het gezicht, waardoor je ze eenvoudig kunt meenemen in je verzorgingsroutine.

3. Kies voor spray voor een gelijkmatige glow

Beeld: Pexels

Self-tanning sprays kunnen onhandig zijn, maar ze zijn zeker de moeite waard! Je creëert eenvoudig een gelijkmatige all-over glow. Een spray is ideaal om op het hele lichaam aan te brengen, omdat je het niet hoeft in te wrijven.

4. Kies voor gel bij last-minute tanning

Beeld: Pexels

Wanneer je snel een gebruinde teint wilt creëren, maar weinig tijd hebt, dan kan een zelfbruiningsgel een goede keuze zijn. Deze wordt namelijk het snelst geabsorbeerd door de huid, waardoor je snel resultaat zult zien!

5. Mousse = perfect voor beginners

Beeld: Pexels

Een self-tan mousse is perfect voor beginners op het gebied van zelfbruining. Het product is zeer eenvoudig aan te brengen en droogt snel. Een mousse blijft minder lang zichtbaar op de huid dan een lotion of olie.

6. Selftanning drops

Beeld: Pexels

Gemakkelijk zelfbruinen zonder dat het je veel moeite kost? Gebruik self-tanning drops in combinatie met je favoriete lichaamsverzorgingsproducten en transformeer elke moisturizer, olie of lotion in een zelfbruiner met verstevigende eigenschappen

Meer info nodig?

Ga dan langs Douglas in de Theresiastraat. Het team neemt de tijd voor je en zorgt ervoor dat je met het beste product voor jouw huid naar huis gaat!


Meer over Douglas Theresiastraat ontdekken?

Douglas Theresiastraat parfumerie

Gesloten10:00 - 18:00

Theresiastraat 130, Den Haag

Bekijk meer:parfumerie

Lees ook:

Dit is de nieuwste wenkbrauwentrend in Den Haag

Wenkbrauwen. De één modelleert, tekent, epileert en verft ze tot elk wenkbrauwhaartje perfect op zij...
Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

adv.