Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x waarom je liever naar de natuurlijke kapper gaat

Aangeboden door WI-kappers Denneweg 22 mei 2019

Zoek je een kapper in Den Haag centrum? Probeer dan eens de kapper met natuurlijke en biologische haarverf. Waarom? Het is beter voor het milieu én beter voor jezelf. WI Kappers is zo’n kapper waar gewerkt wordt met natuurlijke producten. Maar, dat ze met minder belastende producten werken is niet de enige reden dat je er snel een bezoekje wilt brengen.

Pagina 1 / 6
⟵ swipe swipe ⟶

De kwaliteit van je haar gaat vooruit

Beeld: WI Kappers

Bij WI Kappers in Den Haag centrum werken ze met de minder belastende producten van het Italiaanse haarproducten merk OWAY. Dit zijn natuurlijke kappersproducten die qua verzorging biologisch zijn en die qua kleuren zonder ammonia en andere chemische stoffen werken. Door met biologische en organische kappersproducten te werken merk je dat de kwaliteit van het haar vooruit gaat.

Je nagels laten doen bij de kapper

Nagels laten doen Den Haag
Nagels. Beeld ter illustratie. Pixabay

Super irritant toch: wil je naar de kapper én je nagels laten doen, ben je gelijk een hele dag kwijt. Bij WI Kappers op de Denneweg is dat niet meer! Daar is sinds kort een manicure/ pedicure specialist aan het team toegevoegd. Dat houdt in dat je, terwijl je haar op een natuurlijke manier gekleurd wordt, tegelijkertijd je nagels gedaan worden.

Twee kapperszaken in Den Haag centrum

Natuurlijke kapper WI Kappers Anna Paulownaplein
Natuurlijke kapper WI Kappers Denneweg

Wil je op het laatste moment nog terecht bij een kapperszaak in Den Haag centrum? Dan ben je bij WI Kappers aan het juiste adres. Sinds 1 mei hebben ze namelijk niet één, maar twee filialen. Grote kans dat er een stoel vrij is van één van de topstylisten. Je kunt terecht op de Denneweg, of op het Anna Paulownaplein.

Er werken alleen topstylisten

Natuurlijke kapper WI Kappers Denneweg

WI Kappers is opgezet door Jurgen en Wilco. Na beiden jarenlang te hebben gewerkt als salonmanager, franchisenemer en regiomanager binnen een grote kappersorganisatie ontstond het idee om een zelfstandig kapperscollectief te starten. Voor ervaren, écht goede kappers met elk hun eigen specialisme. Bij WI Kappers vind je diversiteit en kwaliteit onder één dak.

Ze zijn specialist op het gebied van natuurlijke haarkleuring

Oway Haarkleuring WI-Kappers Den Haag
Oway Haarkleuring WI-Kappers Den Haag

Tegenwoordig zijn haarkleuringen niet meer weg te denken uit het modebeeld. Highlights, balayage, hands-free painting: de trends en termen vliegen je om de oren. Daarom is het fijn om goed geïnformeerd te worden voordat je kiest voor een kleuring. Kapsalon WI kappers in Den Haag kan zich met trots kleurspecialist noemen en helpt je graag bij het kiezen van de juiste kleurbehandeling.

Ze werken met drie verschillende Oway kleurmethodes. Oway staat bekend om zijn organische, biodynamische en fair-trade ingrediënten.

Afspraak maken

Kan jouw coupe wel een opfrisbeurt gebruiken? Of wil je jezelf gewoon lekker verwennen? Maak dan snel een afspraak bij WI Kappers. Bekijk ook de vacature!

WI-Kappers Denneweg Den Haag

Topstylisten gezocht

Ben jij een haarstylist met minimaal 8 jaar ervaring en toe aan een nieuwe uitdaging als zelfstandig...

Lees ook:

Specialist op het gebied van kleuren: WI kappers

Tegenwoordig zijn haarkleuringen niet meer weg te denken uit het modebeeld. Highlights, balayage, ha...
Oway Haarkleuring WI-Kappers Den Haag

WI Kappers: de enige salon in Den Haag Centrum met natuurlijke haarkleuring

WI Kappers- onlangs geopend aan de Dennenweg- is een heuse revolutionaire kapperszaak. In de zaak we...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door WI-kappers Denneweg. Meer over WI-kappers Denneweg ontdekken?

WI-kappers Denneweg kappers

Vandaag gesloten

Denneweg 132, Den Haag

Bekijk meer:kappers
Pagina 1 / 6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.