Den Haag Outdoor 2021

Zuiderpark

Den Haag

Vierde editie van Den Haag Outdoor op zaterdag 28 augustus 2021 in het Zuiderpark

Op zaterdag 28 augustus is het eindelijk zover. Dan strijkt het Haagse Dance Festival “Den Haag Outdoor” weer neer in het schitterende Zuiderpark.

De line up is nog niet bekend gemaakt, maar de organisatie achter Den Haag Outdoor, Hofstad Festivals geeft hier alvast een unieke primeur weg.

De wereldberoemde DJ Chuckie zal zijn opwachting maken op Den Haag Outdoor, en niet zomaar een. Deze internationale ster zal namelijk op elk van de 5 stages een set draaien!

Chuckie, die in 1993 zijn allereerste optreden als DJ had in de Haagse Voltage keert dus op 28 augustus terug naar de stad waar het allemaal begon en waar hij zoveel van houdt: Den Haag! De laatste jaren was Chuckie eigenlijk voornamelijk te vinden in het buitenland, maar gelukkig heeft hij zijn weg naar Nederland weer terug gevonden. Chuckie, een van de meest technisch vaardige dj’s ter wereld, werd bekend door zijn eigen Dirty Dutch stijl. Dat maakt het des te unieker dat hij voor deze gelegenheid en voor het eerst in zijn glansrijke carrière op alle podia op 1 festival optreedt in 5 zeer uiteenlopende stijlen.  Op 28 augustus maakt hij een heuse tournee langs alle podia van Den Haag Outdoor. Van de Techno stage naar de Deephouse  Area, van de Urban/ House stage naar het Grote Foute Feest en natuurlijk de fantastische trip down memory lane: de ASTA stage. Deze stage is inmiddels een vaste waarde op Den Haag Outdoor en is een ode aan de legendarische discotheek aan het Spui. Tevens is het natuurlijk de plek waar Chuckie nachtenlang achter de draaitafels stond. Sets van 6 uur waren geen uitzondering, gewoon.. omdat het kon!

De organisatie zegt dat dit idee perfect past bij het gevoel dat Den Haag Outdoor wil uitdragen. Weg met de hokjesgeest. Den Haag Outdoor is er echt voor iedereen.  Opvallend aan het Haagse Festival is dan ook de grote diversiteit van het publiek. Alle leeftijden en achtergronden lopen door elkaar heen, hetgeen zorgt voor de unieke Den Haag Outdoor atmosfeer, waar iedereen welkom is en het naar zijn zin heeft.

De voorverkoop van Den Haag Outdoor start op donderdag 29 april om 19.00 uur via www.denhaagoutdoor.nl.

Agendapunten

Agendapunten in Den Haag

Bekijk meer agendapunten
Ga naar “Tentoonstelling: klei kunst van Teresa Solar”

Tentoonstelling: klei kunst van Teresa Solar

  • 1646 Experimental Art Space
  • 11 december 2021

Topper

Ga naar “The Hague Highlights”

The Hague Highlights

  • The Hague Marketing Bureau
  • 15 december 2021

Topper

Ga naar “Sing Nowell! met Vocaal Ensemble Cantamare”

Sing Nowell! met Vocaal Ensemble Cantamare

  • Academy of Vocal Arts
  • 18 december 2021

Topper

Ga naar “Ronnie Flex: Ronnie gaat naar huis”

Ronnie Flex: Ronnie gaat naar huis

  • Het Nationale Theater
  • 17 december 2021

Topper