Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Den Haag Outdoor 2020

Dit agendapunt is al geweest en verlopen
Bekijk alle agendapunten
Dit agendapunt is afgelast:
Bekijk alle agendapunten
Zuiderpark
Den Haag
Datum: 29 aug 2020
Prijs: Tijden : 12.00 – 23.00 Tickets kosten tussen €19,50 en €35,- Ex service fee.: www.denhaagoutdoor.com
Vierde editie van Den Haag Outdoor op 29 augustus 2020 in het Zuiderpark

Op 29 augustus is het tijd voor de vierde editie van Den Haag Outdoor in het Zuiderpark.
Den Haag Outdoor verwacht dit jaar meer bezoekers te trekken dan alle jaren hiervoor. Hagenezen zijn toegankelijk en gastvrij en zorgen voor een hele goede sfeer, waar iedereen welkom is en het naar zijn zin heeft. Opvallend aan de Haagse Festivals is dan ook grote diversiteit van het publiek. Alle leeftijden en achtergronden lopen door elkaar heen, wat zorgt voor een unieke atmosfeer en volop gezelligheid.

Bij Den Haag Outdoor kun je naast het feesten bij een van de podia ook even lekker chillen. In de palletlounge aan de waterkant geniet je van een koud biertje, een mooi wijntje of een heerlijke cocktail. Als je trek hebt gekregen van het dansen kun je terecht bij een food court. Hier haal je onder andere overheerlijke pizza’s uit de houtoven, sappige hotdogs, Mexicaanse lekkernijen of een Oerhaags vers patatje van Uncle John.  Verder vind je op Den Haag Outdoor naast een zweefmolen ook een echt Reuzenrad.

Op dit moment is de organisatie bezig met de programmering van de 5 verschillende area’s. Kaarten voor Den Haag Outdoor op 29 augustus 2020 in het Zuiderpark zijn verkrijgbaar via www.denhaagoutdoor.com en zullen in verschillende fases steeds duurder worden. Vroege vogels worden dus beloond met een fijne korting.

Lees mee en reageer!