Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Winnen: 9x 2 tickets voor de filmpremière van The Biggest Little Farm

Aangeboden door The Biggest Little Farm 30 mei 2019

De film The Biggest Little Farm is vanaf donderdag 13 juni door heel Nederland in de bioscoop te zien. Maar: jij kunt via indebuurt kaartjes winnen voor de première op dinsdag 4 juni, in Pathé Buitenhof in Den Haag. De filmmaker zelf is ook aanwezig én je krijgt een goodiebag!

The Biggest Little Farm is een inspirerend verhaal over het verwezenlijken van je dromen. In 2011 laten filmmaker John Chester en zijn vrouw Molly hun werk en het stadsleven achter zich om hun droom te realiseren. Even buiten Los Angeles probeert het koppel een stuk dor land om te bouwen tot een boerderij met een zelfregulerend ecosysteem. Het uitgedroogde land wordt volgens een slim systeem verbouwd en met de komst van eenden, kippen en het hartveroverende varken Emma, wordt hun droom langzaam werkelijkheid.

Elke dag een nieuwe uitdaging

Dat gaat niet zonder slag of stoot; elke dag dient zich wel een nieuwe uitdaging aan en ze worden geconfronteerd met allerlei natuurverschijnselen. Maar John en Molly ontdekken dat de natuur voor veel problemen zelf een oplossing biedt. Zo heeft elk beestje of plantje een doel. De aandoenlijke film is adembenemend mooi gefilmd en staat bol van de kleurige karakters; harig, wollig, kakelend, knorrend, vliegend of kruipend.

Bekijk hier alvast de trailer en scroll naar beneden om kans te maken op twee premièrekaarten >

De première vindt plaats op dinsdagavond 4 juni, in Pathé Buitenhof in Den Haag. Inloop is vanaf 20.30 uur en het zaalprogramma start om 21.00 uur. Filmmaker John Chester is zelf ook aanwezig, en praat voordat de film begint met een woordvoerder van het WNF.

Win 2 kaartjes

Wil jij hier gratis bij aanwezig zijn? Indebuurt Den Haag mag 9x twee kaartjes weggeven voor deze officiële filmpremière! Vul onderstaand formulier in vóór dinsdagochtend 4 juni 10.00 uur, en wij laten je in de loop van die dag per mail weten of je je feestelijke outfit mag aantrekken om over de rode loper te schrijden. Geen geluk? Je kunt via de oranje ‘koop kaartjes’-knop onder dit artikel ook kaartjes kopen voor deze première.

[LET OP: deze winactie is voorbij]


Deze bijdrage wordt je aangeboden door The Biggest Little Farm. Meer over The Biggest Little Farm ontdekken?

The Biggest Little Farm

adv.