Winactie: Wij mogen kaartjes voor het Februari Festival weggeven!

Door Joyce Hoogland 8 februari 2019

Veel mensen zeggen: ‘Klassieke muziek, het is wel mooi maar niks voor mij’. Maar heb je er wel eens echt goed naar geluisterd? Wij begrijpen dat de drempel, om naar een klassiek concert te gaan, hoog is en daarom geven wij kaartjes weg voor het Februari Festival in Den Haag.

Vijf dagen lang, vanaf woensdag 13 februari tot en met zondag 17 februari, staat de nieuwe kerk in teken van Johannes Brahms.

Programma

Het zegt je misschien niet veel: het Alban Berg Ensemble Wien, maar het is heel bijzonder dat zij op dit festival te horen zijn. Dit is namelijk voor het eerst dat dit ensemble in Nederland is, wow!

Verder zijn er optredens van Simone Lamsma, Quatuor van Kuijk, Ishay Shaer, Thomas Beijer, Hawijch Elders, een groot aantal zangers als Deirdre Angenent, Barbara Kozelj en Renate Arends, jonge musici van het Koninklijk Conservatorium en leden van het Residentie Orkest. Eigenlijk te veel om op te noemen want er komen ruim 40 musici. Klik hier voor het volledige programma

Winnen

Ben je nieuwsgierig? Dan kun je natuurlijk altijd een kaartje kopen. Tickets beginnen bij €15,-, maar het is toch veel leuker om tickets te winnen? Schrijf je via onderstaand formulier in voor onze nieuwsbrief en jij maakt kans op 2 kaarten. Krijg je onze nieuwsbrief al? Geen probleem, je krijgt ‘m na aanmelden niet ineens dubbel.

  • Door deel te nemen ga je automatisch akkoord met de actievoorwaarden.

 

adv.