Win kaartjes voor een concert in de Nieuwe Kerk

Door Joyce Hoogland 8 februari 2018

Veel mensen zeggen: ‘Klassieke muziek, het is wel mooi maar niks voor mij’. Maar heb je er wel eens echt goed naar geluisterd? Wij begrijpen dat de drempel om naar een klassiek concert te gaan erg hoog is en daarom geven wij twee kaartjes weg, helemaal gratis.

Van woensdag 14 tot en met zondag 18 februari is in de Nieuwe Kerk het Februari Festival. Elke dag is er een klassiek concert in teken van Felix Mendelssohn en Robert Schumann. Twee bekende en heel begaafde componisten. Vrijdag 16 februari is het concert ‘Felix en Robert slaan de handen ineen’ en daarvoor mogen wij twee kaarten weggeven. Je hoeft dus niet alleen te gaan 😉

Concert

Het concert begint om 20.15 uur in de Nieuwe Kerk aan het Spui. Er worden vijf muziekstukken ten gehore gebracht door zeven muzikanten. Het zijn prachtige en romantische muziekstukken waarbij je heerlijk kunt wegdromen. Klik hier als je meer wilt weten over de muziekstukken.

Deze actie is verlopen. Niks gewonnen? Binnenkort komt is er weer een nieuwe winactie. Houd onze actiepagina in de gaten.