Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Weggeefweek, win elke dag een prijs: Vandaag Haags Bakkie chocolade

Door Allan Vos 26 november 2020

Het is tijd om elkaar te verwennen. Nou ja, wij verwennen jullie. Met hulp van een aantal leuke Haagse ondernemers. De komende dagen hebben wij heerlijke winacties die perfect passen bij de tijd van het jaar. Check elke dag even de winpagina en maak kans op mooie prijzen. 

Hoe leuk is dat! Vanaf vrijdag 20 november tot en met donderdag 26 november geven we elke dag een of meerdere mooie prijzen weg. Gewoon omdat we wel even toe zijn aan iets leuks. We hebben heerlijke geurkaarsen, een luxe theepakket, een enorm stroopwafelpakket en nog veel moois in de aanbieding. Je kunt elke dag meedoen door het winformulier in te vullen. En ben je de gelukkige winnaar, dan mag je de prijs zelf komen ophalen bij de winkeliers. Wel zo gezellig!

Pagina 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

Vrijdag: The Impact Days pakket

Tijdens de derde editie van The Impact Days op 19, 20 en 21 november kun je, verspreid door Nederland en online, volledig coronaproof inspiratie opdoen voor de feestdagen. Honderden hotspots en merken openen de online deuren van hun studio’s, ateliers en winkels voor publiek om te vertellen op welke manier zij een positieve impact maken en zich inzetten voor een duurzame en eerlijke wereld. Kijk voor het aanbod van alle ondernemers, (gratis) online workshops en talks op www.theimpactdays.nl.

Wij mogen een prachtig pakket weggeven met daarin koekjes, een laptophoes, thee, pasta, een schaaltje, een leuke klok, een muts en sjaal en nog heel veel meer. Wie wil dat nou niet? (Dit pakket wordt opgestuurd).

Zaterdag: Bastide geurkaars

Foto: indebuurt

Geuren doen zo veel voor je interieur, dat weten ze ook bij Celeste Parfums aan de Frederikstraat. Vandaar dat ze deze heerlijk geurende kaars van het merk Bastide weggeven aan een gelukkige winnaar. De winkel is al jaren het adres voor fijne parfums voor jouzelf, om een ander cadeau te doen of je interieur extra lekker te laten ruiken.

Zondag: Stroopwafelpakket (3x)

Foto: Van Schaik

Om te vieren dat de nieuwe Van Schaikwinkel binnenkort opent aan de Venestraat, geven we maar liefst drie pakketten weg mat heel veel lekkers. Alles dat de winkel straks verkoopt vind je terug in dit pakket. Zoals bijvoorbeeld: popcorn in verschillende smaken, breekchocolade met stroopwafel, stroopkoeken, mini- en superwafels, wafelrotsjes, bonbons en stroopwafels met bijzondere smaken zoals marshmallow en hazelnoot. Wel delen als je wint he 😉


Meer over Van Schaik stroopwafels ontdekken?

Van Schaik stroopwafels boodschappen

Venestraat 43, Den Haag

Bekijk meer:boodschappen

Maandag: Luxe cadeau pakket van Inproc

Foto: indebuurt

Deze tijd van het jaar zorgt ervoor dat we veel vaker met een lekkere kop thee op de bank kruipen. Dan zit je bij Inproc aan de Denneweg goed. Ze hebben er heel veel smaken thee en koffie en ook lekkers. Een gelukkige winnaar krijgt een mooi pakket met daarin alles voor heel veel kopjes drinken met lekkers. Heerlijk om samen of alleen van te genieten.


Meer over Inproc ontdekken?

Inproc speciaalzaken

Gesloten10:30 - 18:00

Denneweg 63, Den Haag

Bekijk meer:speciaalzaken

Dinsdag: Luxe geurkaarsen

Foto: indebuurt

Voor een mooi interieur kun je aan de Frederikstraat niet om Flamant by Laura heen. Ze hebben hier de mooiste decoraties en meubels om je interieur mee op te fleuren. Ook staan ze bekend om de kaarsen die ze verkopen. Vandaar dat we dit mooie pakker met drie geurkaarsen in vrolijke blikjes mogen weggeven. Zal jouw woning even lekker gaan ruiken!


Meer over Flamant by Laura ontdekken?

Flamant by Laura woonwinkels

Gesloten11:00 - 18:00

Frederikstraat 52 a/b, Den Haag

Bekijk meer:woonwinkels

Woensdag: Molton Brown set

Foto: indebuurt

Wat ruik jij lekker komende maanden met deze heerlijke set douche- en badgels van Molton Brown. Bij Celeste Parfums aan de Frederikstraat hebben ze nog veel meer heerlijk geuren van dit merk en van heel veel anderen trouwens ook 😉 Van parfum tot kaarsen: alles ruikt hier fijn. Wil jij deze set winnen?


Meer over Celeste Parfums ontdekken?

Celeste Parfums beauty en wellness

Gesloten10:30 - 17:30

Frederikstraat 963, Den Haag

Bekijk meer:beauty en wellness

Donderdag: 5 x Haags Bakkie

Foto: Carlz

Een Haags bakkie, maar dan gevuld. Dat klinkt goed. Deze ‘bonbontraktatie’ is nieuw en heel lekker. Elk kopje heeft de smaak van Haagse Hopjes Likeur en is voorzien van een laagje cacaopoeder. We mogen vijf van deze heerlijke doosjes weggeven. Ps: dit cadeautje wordt opgestuurd.

Haags Bakkie is in een doosje van acht kopjes o.a. verkrijgbaar bij Scholtes Notenshop, Kikke Spulle, Gransjean en Inproc. Meer informatie: www.carlz.nl

Doe mee en win!

Deze actie is helaas afgelopen. Houd onze winpagina in de gaten voor meer leuke winacties.

Pagina 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Winacties

adv.