Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Weggeefweek, elke dag prijs: Vandaag 3x mega stroopwafelpakket van Van Schaik

Door Allan Vos 22 november 2020

Het is tijd om elkaar te verwennen. Nou ja, wij verwennen jullie. Met hulp van een aantal leuke Haagse ondernemers. De komende dagen hebben wij heerlijke winacties die perfect passen bij de tijd van het jaar. Check elke dag even de winpagina en maak kans op mooie prijzen. 

Hoe leuk is dat! Vanaf vrijdag 20 november tot en met woensdag 25 november geven we elke dag een of meerdere mooie prijzen weg. Gewoon omdat we wel even toe zijn aan iets leuks. We hebben heerlijke geurkaarsen, een luxe theepakket, een enorm stroopwafelpakket en nog veel moois in de aanbieding. Je kunt elke dag meedoen door het winformulier in te vullen. En ben je de gelukkige winnaar, dan mag je de prijs zelf komen ophalen bij de winkeliers. Wel zo gezellig!

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Vrijdag: The Impact Days pakket

Tijdens de derde editie van The Impact Days op 19, 20 en 21 november kun je, verspreid door Nederland en online, volledig coronaproof inspiratie opdoen voor de feestdagen. Honderden hotspots en merken openen de online deuren van hun studio’s, ateliers en winkels voor publiek om te vertellen op welke manier zij een positieve impact maken en zich inzetten voor een duurzame en eerlijke wereld. Kijk voor het aanbod van alle ondernemers, (gratis) online workshops en talks op www.theimpactdays.nl.

Wij mogen een prachtig pakket weggeven met daarin koekjes, een laptophoes, thee, pasta, een schaaltje, een leuke klok, een muts en sjaal en nog heel veel meer. Wie wil dat nou niet? (Dit pakket wordt opgestuurd).

Zaterdag: Bastide geurkaars

Foto: indebuurt

Geuren doen zo veel voor je interieur, dat weten ze ook bij Celeste Parfums aan de Frederikstraat. Vandaar dat ze deze heerlijk geurende kaars van het merk Bastide weggeven aan een gelukkige winnaar. De winkel is al jaren het adres voor fijne parfums voor jouzelf, om een ander cadeau te doen of je interieur extra lekker te laten ruiken.


Meer over Celeste Parfums ontdekken?

Celeste Parfums beauty en wellness

Gesloten10:30 - 17:30

Frederikstraat 963, Den Haag

Bekijk meer:beauty en wellness

Zondag: Stroopwafelpakket (3x)

Foto: Van Schaik

Om te vieren dat de nieuwe Van Schaikwinkel binnenkort opent aan de Venestraat, geven we maar liefst drie pakketten weg mat heel veel lekkers. Alles dat de winkel straks verkoopt vind je terug in dit pakket. Zoals bijvoorbeeld: popcorn in verschillende smaken, breekchocolade met stroopwafel, stroopkoeken, mini- en superwafels, wafelrotsjes, bonbons en stroopwafels met bijzondere smaken zoals marshmallow en hazelnoot. Wel delen als je wint he 😉


Meer over Van Schaik stroopwafels ontdekken?

Van Schaik stroopwafels boodschappen

Venestraat 43, Den Haag

Bekijk meer:boodschappen

Doe mee en win!

Vul het formulier in en de prijs waar je die dag kans op kunt maken. De actie loopt tot 26 november en de winnaars krijgen op vrijdag 27 november bericht. Succes!

Winactie november 2020 extra veld prijsvoorkeur

  • Door deel te nemen ga je automatisch akkoord met de actievoorwaarden.

Lees ook:

Mysterie: Daarom staan er geen prullenbakken op het Binnenhof

Wat is er mooier dan een zondagse wandeling over het Binnenhof? Nou, een wandeling over het Binnenho...

Deze ijswinkel verkoopt nu stamppot boerenkool en andijvie

Veranderingen in de horeca zie je door het coronavirus overal. De ene horecazaak wordt een coronates...
Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Winacties

adv.