Pitch jouw idee voor Den Haag en win dikke doekoe (=heel veel geld)

Door Alice van der Laan 6 november 2018

Loop jij al jaren rond met een geweldig idee voor Den Haag, maar weet je niet hoe je het moet realiseren? Of heb je simpelweg geen geld om jouw mobiele frituâh met satellietverbinding op poten te zetten? Dan hebben we goed nieuws, want met jouw idee kan je nu maximaal € 50.000 winnen. 

Je maakt niet alleen kans op dat flinke geldbedrag, maar je wordt ook een jaar lang geholpen door een team van experts. Zo weet je zeker dat jouw puike plan niet flopt maar een baanbrekend wereldwijd ongelooflijk succes wordt.

Voor wie

De campagne ‘Puike Plannen’ is voor iedere Hagenaar die ervan overtuigd is een puik plan te hebben voor Den Haag. Een idee wat Den Haag nog mooier, beter en leuker maakt dan het al is. Een ultiem, verfrissend plan wat dit allemaal in zich heeft. We hebben het dan niet over een nieuwe nagelstudio waar je tegelijkertijd ook je hond kan laten wassen (terwijl dit een heel goed idee is) maar meer over een initiatief wat al het Haagse plastic transformeert tot minihuizen ofzo.

Meedoen

Deelname aan Puike Plannen staat open voor iedereen van 18 jaar of ouder en opgegroeid, wonend, studerend of werkend in Den Haag. Ook Haagse bedrijven of organisaties mogen meedoen. Puike Plannen kunnen tot en met vrijdag 7 december ingestuurd worden. Alle informatie over meedoen staat op de website: www.puike-plannen.nl. Via de Facebookpagina van ‘Be Hague’ is de campagne in alle fases te volgen.

Jury & Stemmen

Een zevenkoppige Haagse jury, onder leiding van juryvoorzitter Joop Buyt, maakt uit alle inzendingen een selectie van maximaal 10 halve finalisten. Zij krijgen de kans hun puike plan te pitchen aan de jury. Drie finalisten strijden vervolgens om de winst. Zij voeren campagne om zoveel mogelijk publieksstemmen te werven voor hun puike plan. Het winnende plan moet door de de winnaar binnen één jaar uitgevoerd worden.

adv.