Leuk! Zo fix je vrijkaarten voor Jumpsquare in de meivakantie

Aangeboden door Jumpsquare (Rijswijk) 17 april 2019

Het is bijna zover; de meivakantie staat voor de deur. En hoe besteed je deze twee weken nou beter dan te komen jumpen bij één van de grootste indoor trampolineparken van de EU, Jumpsquare Rijswijk? Dé perfecte manier om de paaskilo’s eraf te werken. Lees hier hoe je vrijkaarten wint.

Speciaal voor de meivakantie geeft Jumpsquare Rijswijk 5 keer 2 vrijkaarten weg. Ga naar de Facebookpagina van het trampolinepark en doe mee met deze actie!

Verruimde openingstijden in de meivakantie

In de meivakantie is het park elke dag geopend vanaf 9.30 uur en is er dagelijks Mini-Jump van 10:00 – 12:00 uur. Kids van 2 t/m 9 jaar, én hun ouders, kunnen in die tijd van het gehele park gebruik maken. Daarna is iedereen vanaf 8 jaar welkom om te komen jumpen. Ook tijdens Goede Vrijdag en de Paasdagen is Jumpsquare Rijswijk geopend.

Een uitje voor iedereen

Het trampolinepark biedt maar liefst 3.000 m2 aan jump, sport, tricks en fun en is hiermee één van de grootse trampolineparken in Nederland. Bij Jumpsquare Rijswijk kun je jumpen op de vele trampolines en op de Big AirBag, slingeren van de trapeze, stunten in de half-pipe, basketbal en dodgebal spelen of balanceren over een slackline.

Je reserveert je jumpsessie eenvoudig via deze link en kunt kiezen uit 30, 60, 90 of zelfs 120 minuten jumpen.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Jumpsquare (Rijswijk). Meer over Jumpsquare (Rijswijk) ontdekken?

Jumpsquare (Rijswijk) speeltuinen

Lange Kleiweg 1E, Rijswijk

Bekijk meer:speeltuinen

adv.