Winactie: Ga als VIP naar de première van de nieuwe Dolby Cinema bioscoopzaal

Door Joyce Hoogland 11 juli 2018

Er zijn maar twee bioscopen in Nederland met een Dolby Cinema-zaal en Pathé Scheveningen wordt nummer drie! Volgende week wordt de nieuwe bioscoopzaal in Pathé geopend en voor de eerste voorstelling zijn nog kaartjes verkrijgbaar, maar nóg leuker is dat wij kaartjes voor die feestelijke opening mogen weggeven! 

Wat is Dolby Cinema?

Volgens Pathé staat Dolby Cinema voor een indrukwekkende beeldkwaliteit en adembenemende audiokwaliteit. Het gaat daarbij vooral om de optimale filmbeleving in een bioscoop.

Het contrast, de helderheid en het kleurenspectrum van de film is een stuk beter dan we gewend zijn doordat onder andere een nieuwe lasertechnologie (Dolby Vision) gebruikt wordt voor de projectie van de film. Ook is het geluid een stuk beter door de bioscoopversie van Dolby Atmos.

“Onze bezoekers zijn zeer enthousiast over deze bijzondere manier van film kijken. Je moet het een keer ervaren hebben om te weten dat film kijken in Dolby Cinema een speciale beleving geeft”, aldus Doron Kurz, Director Commerce van Pathé.

Lees verder onder de foto…

Dolby Cinema Pathe Scheveningen

Opening

De feestelijke opening van de Dolby Cinema-zaal is woensdag 18 juli. Pathé toont dan een speciale voorstelling van de superheldenfilm Ant-Man en the Wasp 3D. Voor de reguliere bezoekers begint de film om 21.15 uur. Een kaartje kost 15,95 euro en daarbij krijg je een drankje en iets lekker voor bij de film. Een plekje reserveren kan hier.

Winnen!

Deze actie is verlopen. Niks gewonnen? Binnenkort komt is er weer een nieuwe winactie. Houd onze actiepagina in de gaten.

 

  • Wil jij een 'Nieuw in Den Haag' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Den Haag.