Win 2 x ziplinen, bioscoopkaartjes en een diner in Scheveningen!

Aangeboden door A Night Out aan Zee 5 oktober 2018

Pathé Scheveningen is een prachtige bioscoop met een perfecte locatie. Gevestigd tegenover het beroemde Kurhaus hotel met maar liefst acht zalen, biedt deze bioscoop naast het reguliere uitgebreide filmaanbod, talloze events en specials. In de bioscoop worden 365 dagen per jaar de nieuwste films vertoond. Kortom hoog tijd voor een avond uit, en dat is precies wat je kan winnen deze maand!

Goed nieuws, want naar de bioscoop gaan wordt nog leuker op Scheveningen! Pathé Scheveningen heeft als eerste bioscoop in Den Haag een Dolby Cinema zaal gekregen afgelopen zomer, en krijgt een nieuwe zaal erbij!

Dit wil je meemaken!

De Dolby Cinema zaal schenkt kijkers dankzij een combinatie van scherpe beelden en geavanceerde geluidstechnieken een bijzondere filmervaring die je in een normale bioscoop niet zult meemaken. Vanaf 25 oktober is er nog een nieuwe zaal in dit bioscooppaleis. Die je een ervaring geven alsof je letterlijk in de film zit! Films zijn niet langer beperkt tot het scherm. De speciale 4DX-zalen hebben twintig effecten die synchroon lopen met de actie van de film. Waaronder bewegende stoelen, weersimulaties en zelfs geuren!

De stoelen bewegen omhoog en omlaag, van links naar rechts en van voor en naar achteren. Deze bewegingen kunnen je bijvoorbeeld het gevoel geven van vliegen of duiken. Je kunt genieten van de 4D zaal vanaf 25 oktober.

Winnen

Deze actie is verlopen. Niks gewonnen? Binnenkort komt is er weer een nieuwe winactie. Houd onze actiepagina in de gaten.

A Night Out aan Zee

zakelijke dienstverleners

Bekijk meer:zakelijke dienstverleners

adv.