Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Verse sushi, wok & grill: hier eet je werkelijk alles voor maar € 21-, (incl. drank!)

Aangeboden door Gouden Wok Zuiderpark 14 juli 2019

Van een wok-gerecht met Angus biefstuk, verse paksoi, taugé en broccoli tot een bord vol mosselen of zelfs pizza en kibbeling. Hier eet je wat je maar wil én hoeveel je maar wil en zelfs de (non-alcoholische) drank zit inbegrepen. Soms heb je gewoon zin in ‘All you can eat’.

Naast dat het leuk is om allerlei verschillende gerechtjes te kunnen proeven is het ook hartstikke handig. Je hoeft niet meer te wikken en wegen voor het beste restaurant: hier is voor iedereen wat te smikkelen. Ook heb je geen gezeur over de rekening: die betaal je vooraf, dus je komt niet voor verassingen te staan. En, hadden we al gezegd dat je hier gratis mag komen eten als je jarig bent?

Asian Live Cooking | Beeld: indebuurt Den Haag

De Gouden Wok

We hebben het natuurlijk over het bekende Haagse restaurant ‘De Gouden Wok’ in het Zuiderpark. Teveel gegeten? Dan is deze plek per uitstek geschikt om een mooie wandeling te maken na het etentje. Door de centrale ligging in Den Haag is de Gouden Wok makkelijk aan te fietsen en kom je met de auto? Dan kun je gratis parkeren voor de deur.

Hoe werkt het?

Bij binnenkomst loop je door een lange gang die leidt naar een grote ruimte met tafels. Door een uitgekiende opstelling van de tafels doet de grote ruimte niets af aan de sfeer. De betaling gaat niet per gerecht maar per uur. Koffie, thee, sap, water en frisdrank zijn in de prijs inbegrepen. Voor bier en wijn betaal je een kleine meerprijs. Zin in een feestje? Kom dan in het weekend! Met de live-muziek wordt het zo gezellig dat soms de servetten door de lucht vliegen!

Gerechten

De Gouden Wok is een enorm succes en het is er bijna elke dag druk. Dat is niet gek, want je kunt hier ontzettend veel eten voor een leuke prijs. Je hebt keuze uit sushi, grillgerechten, verse soepen, wok, nasi, bami, seafood, salades en als toetje vers fruit, ijskoffie, verschillende ijssmaken, cheesecake, mousse, cake en zelfs een chocoladefontein waar je marsmellows en fruit in kan dippen (onze persoonlijke favoriet).

Zomeractie

Tot en met 31 augustus heeft de Gouden Wok een superzomeractie met aantrekkelijke prijzen voor de All-in menu’s. Vanaf € 21-, per persoon kun je al aanschuiven in het gezellige restaurant. Klik voor meer informatie op de onderstaande button.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Gouden Wok Zuiderpark. Meer over Gouden Wok Zuiderpark ontdekken?

Gouden Wok Zuiderpark restaurants en horeca

Geopend17:00 - 22:30

Mr. P. Droogleever Fortuynweg 69, Den Haag

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.