Tip: Hier kun je de hele dag blijven zitten zonder dikke rekening

Aangeboden door Stayokay 13 april 2019

Ken je The 5th nog? We schreven er laatst over omdat het zo’n lekker plekje is. Heb je het nog niet gezien? Dan is dit het juiste moment om de ultieme chillspot aan het water te bezoeken. Onder aan dit artikel vind je een voucher, waarmee alle bakkies & thee maar € 1,- kosten en de een lekker sappie maar € 2,-

The 5th Den Haag is gevestigd in Stayokay Den Haag. Een mooi historisch pand, slechts op 5 minuten loopafstand van station Hollands Spoor. De locatie is dus niet alleen heel fijn, maar ook nog eens super handig qua ligging. Goed om te onthouden als je eens met vrienden buiten de stad af spreekt.

Foto: Taco Van Der Werf

Genoeg lekkers

Je hoeft in ieder geval niet bang te zijn dat je niks lekkers op de kaart zult vinden. Als we een snelle blik werpen zien we verse smoothies, romige lattes en lokale bieren uit Den Haag. De werknemers schenken met liefde je favo drankje in.

Ook voor de lekkere trek ben je aan het juiste adres. Kleine bites, snacks, salades of seizoensgebonden ‘signature dishes’,allemaal zoveel mogelijk bereid met duurzame pure ingrediënten. Zowel de vlees-, vis of vegaliefhebber kan genieten van deze gerechten.

Foto: Taco Van Der Werf

Werken of studeren

Je kunt natuurlijk een lekker drankje drinken met vrienden, studiegenoten of collega’s. Maar ook als je een plek zoekt om te flexwerken of te studeren ben je hier aan het juiste adres. Bij The 5th Den Haag plug je je laptop in en kun je gelijk aan de slag. Veel beter dan een saaie bieb of kantoortuin toch?

Voucher

Als welkomstaanbieding krijg je een lekker bakkie of sappie voor heel weinig! Het enige wat je hoeft te doen is deze flyer te laten zien. Veel plezier!

Flyer The 5th

Lees ook:

Ruimte nodig? Deze plek aan het water heeft álles wat je nodig hebt

Het is écht een gepuzzel als je een leuke ruimte voor je vergadering, brainstorm of training in Den ...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Stayokay. Meer over Stayokay ontdekken?

Stayokay hostels

Nu openHele dag

Scheepmakersstraat 27, Den Haag

Bekijk meer:hostels

adv.