Van krokettenbakkers tot lijnentrekkers: Stem nu op de clubheld van Den Haag

Door Joyce Hoogland 23 oktober 2017

Je kent ze wel. Mensen die de lijnen trekken, altijd een halfuur eerder aanwezig zijn om alles voor te bereiden of zaterdag na zaterdag kroketten staan te bakken voor de hele club. Het AD eert deze onvermoeibare clubhelden en organiseert een heuse verkiezing.

Iedereen kan kans maken op de titel ‘Clubheld‘. Op de lijst staat bijvoorbeeld Tom Beugelsdijk maar ook een vrijwilliger van de plaatselijke badmintonclub. Als jouw favoriete sportvrijwilliger er niet tussen staat, kun je hem of haar nog aanmelden. Stemmen kan nog tot dinsdag 31 oktober.

In iedere gemeente komen twee winnaars uit de bus: één persoon met meeste stemmen en één clubheld met de hoogste cijfers. Uit die ‘gemeentehelden’ worden 15 regiowinnaars gekozen. Zij maken kans om de ultieme Clubheld van Nederland te worden. En dat is niet alleen een eervolle titel, maar brengt ook 10.000 euro voor de club met zich mee.

Clubheld van Den Haag

In Den Haag zijn er al een heleboel sportvrijwilligers opgegeven voor de verkiezing. Bekijk de lijst hier, door op te naam te klikken kun je je stem uitbrengen. Staat jouw clubheld nog niet in de lijst? Geef hem of haar dan op via dezelfde site.