Oproep: help mee Den Haag gastvrijer te maken en win €7500!

Aangeboden door Stichting Voorall 4 april 2019

Hoe leuk is dit! Elk jaar organiseert Stichting Voorall de Onbeperkt070-prijs. Dit houdt in dat het beste idee of initiatief om Den Haag toegankelijker te maken voor mensen met een beperking een leuke geldprijs krijgt (en de eer natuurlijk!). Wat moet jij ervoor doen? A) een supertof idee verzinnen, B) het als de wiedeweer insturen naar [email protected]voorall.nl. Nog vragen? We leggen het hier uit.

Heb jij een idee om Den Haag toegankelijker te maken? Stuur het dan vooral in! Alle mooie initiatieven, klein, of groot, zijn welkom. Vorig jaar ging de prijs naar het idee om in de Sportcampus Zuiderpark de Mobilitheek te openen, waar mensen met een beperking beweeg- en sporthulpmiddelen kunnen lenen. Super gaaf toch!

Onbeperkte gastvrijheid

Het thema van dit jaar is onbeperkt gastvrij, oftewel, je welkom voelen in onze stad. Als internationale stad van vrede en recht staat Den Haag als geen ander open voor haar bewoners en bezoekers. En met de Invictus Games én de Special Olympics Nationale Spelen die in 2020 in de stad plaatsvinden, snappen wij heel goed dat voor dit thema gekozen is.

Doe mee

Sta je inmiddels te trappelen van de goede ideeën? Stuur ze dan voor 20 mei in via [email protected]. Een vakjury, bestaande uit zowel afgevaardigden van verschillende organisaties als cliëntvertegenwoordigers en ervaringsdeskundigen, beoordeelt de genomineerden en kiest vervolgens de beste inzendingen uit.

Op 14 juni wordt in Hilton The Hague bekendgemaakt welk initiatief de Onbeperkt070-prijs wint en €7.500 ontvangt ter ondersteuning van het idee of initiatief. Daarnaast ontvangt de runner up de aanmoedigingsprijs met een ondersteunend bedrag van €2.500 en wordt er een officiële eervolle vermelding uitgereikt.

Lees ook:

Vorig jaar is indebuurt op pad gegaan met Ferry en Judith om te testen hoe toegankelijk Den Haag eigenlijk is. Benieuwd? Lees het hier.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Stichting Voorall. Meer over Stichting Voorall ontdekken?

Stichting Voorall dienstverlening

Van Diemenstraat 196, Den Haag

Bekijk meer:dienstverlening

adv.