Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Laatste kans: Win €100,- tegoed voor jouw favoriete horecazaak

Door Carin van der Meij 13 mei 2020

Je kunt – op kosten van indebuurt – jouw favoriete restaurant, koffiezaak of lunchroom helpen in deze moeilijke tijd. Wij verloten namelijk 3 x €100,- tegoed voor een horecagelegenheid naar keuze.

Van tegoedbonnen tot afhaal en thuisbezorging: onder de noemer ‘support your locals’ worden veel mooie acties opgezet om de horecazaken door de crisis heen te slepen.

Support your locals

indebuurt wil – samen met jou – ook de horeca in Den Haag steunen. Daarom verloten wij een waardebon t.w.v. €100,- die je bij een horecazaak naar keuze kunt gebruiken. Zo kun jij jouw favoriete eetcafé of lunchroom een hart onder de riem steken en zelf genieten van jouw favoriete maaltijd. En dan ook nog eens op kosten van indebuurt?!

Indien je wint, mag je de besteding van het cadeautegoed naar eigen wens invullen, zolang het bedrag bij één horecazaak wordt besteed. Zo zit je niet gebonden aan afhaal of bezorging, maar mag je de tegoedbon ook bewaren totdat het restaurant weer open is.

Hoe doe je mee?

Meld je hieronder aan voor de nieuwsbrief van indebuurt Den Haag. Je doet dan automatisch mee met de actie en je wordt op de hoogte gehouden van het laatste nieuws en inspirerende verhalen uit Den Haag. Ben je al geabonneerd op de nieuwsbrief? Geen zorgen, dan kun je ook gewoon meedoen met de actie. Je krijgt uiteraard geen dubbele nieuwsbrieven.

Je hebt nog 1 week!

Deze actie is afgelopen.

Lees ook:

Richard heeft zin om Den Haag wat meer lef te brengen, áls hij burgemeester wordt

Richard de Mos (net afgelopen week 44 geworden) is een van de weinigen die nog aan het werk is op he...

Wow! Hier in Den Haag komt een enorm graffiti kunstwerk met een portret van Greta Thunberg

Robert John Henderson kent de Haagse wijk Laak op zijn duimpje en schrijft er dan ook graag over. On...

Marije koopt het liefst online ‘ik vind naar de winkel gaan maar gedoe’

Wekelijks gaan wij op zoek naar modieuze Hagenaars. Tijdens de coronacrisis is het wat lastiger om d...

adv.