Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Gaaf! Deze bakker maakt jouw favoriete recept

Aangeboden door Meesterbakker Roodenrijs 29 maart 2019

Hoe gaaf is dit! Meesterbakker Roodenrijs is op zoek naar de lekkerste, beste en meest originele recepten. Het winnende recept zal verkocht worden in de winkels, met jouw naam erop! Dus wil je jouw favoriete koekje, cake of broodje terug zien in de winkel? Lees dan snel door.

Ook als je helemaal niet kunt bakken, maar wel een goed idee hebt, kun je mee doen met de campagne ‘Het recept van je dromen.’ Wordt jouw idee uitgekozen? Dan ga je samen met de bakker aan de slag om jouw broodje, cake of slagroomcroissant met spikkels te realiseren. Waar nodig passen jullie het samen aan tot een Meesterbakker-product.

Het recept van je dromen

Waar jouw idee vandaan komt maakt niet uit, zolang het maar een brood- of banketproduct is. Het kan een product zijn met een mooi verhaal, zoals een familierecept dat al generaties lang in de familie is. Het kunnen ook grappige creatieve ideeën zijn, of een bestaand product met een nieuwe twist. Alles kan, zolang we het kunnen bakken!

Zo doe je mee

Lijkt het je leuk om mee te doen? Stuur dan een e-mail naar [email protected] met daarin de volgende informatie:

  • Je naam en woonplaats.
  • Jouw idee voor een brood- of banketproduct en een korte uitleg hoe je op dit idee bent gekomen (ze zijn dol op mooie verhalen…)

Succes!


Meer over Meesterbakker Roodenrijs ontdekken?

Meesterbakker Roodenrijs bakkers

Bekijk meer:bakkers

adv.