Jij dacht dat je alles wist van Scheveningen? Echt niet!

Aangeboden door Nelisse Makelaarsgroep 6 november 2018

Je hebt het boek ‘Welkom aan de Kust’ misschien allang thuis. Zo niet, dan weet je niet wat je mee gaat maken! Het boek staat voor urenlang oude foto’s bekijken en bijzondere verhalen en anekdotes lezen. Wie fan is van Scheveningen is fan van dit boek. En wie fan van dit boek is wordt fan van Scheveningen.

Nicole van  Nelisse Makelaarsgroep is fan, ”Iedereen zou dit boek moeten lezen”, maar ook Sjaak Bral die in het AD vermeldt: ”De geschiedenis van Scheveningen zorgt waarlijk voor urenlang leesgenot.”

Welkom aan de kust verloten

We komen aan bij het kantoor van Nicole aan de Statenlaan. Ze heeft iets leuks voor ons. ”Dit boek is echt prachtig. Het vertelt het verhaal van 200 jaar badplaats Scheveningen, maar dan op een zeer persoonlijke manier. Het is een feest om te lezen en daarom wil ik graag vijf stuks verloten.”

Mooi, groot boek

We krijgen een mooi groot boek in handen. Eenmaal opengeslagen zien we veel foto’s, afgewisseld met tekst. We lezen over de gouden tijden van Scheveningen maar ook over de slechtere tijden. Het staat vol met herinneringen en anekdotes. Dit boek vertelt over badvrouwen, badmannen, ezeltjes- en struisvogeldrijvers, hotel- en strandexploitanten, restauranthouders, artiesten, autodealers, huisdieren en dirigenten.

Het strand als landingsbaan

Luchtvaartpionier Anthony Fokker die het strand als start- en landingsbaan gebruikte komt voorbij. Maar ook Louis Davids, Bloemen-Bertha, leden van Balkanorkesten en een wereldster als Richard Tauber en nog veel meer. Kortom: dit boek voert je mee naar een wereld uit vervlogen tijden!

Winnen

Ja, ja, genoeg gepraat, jij wilt je eigen exemplaar!  Dat kun je gewoon kopen bij de Paagman, maar je kunt ‘m dus ook winnen. Nicole geeft wel 5 exemplaren weg! Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is je inschrijven voor de nieuwsbrief van Nelisse Makelaarsgroep via deze link. Doe dit voor 30 november, grote kans dat Welkom aan de Kust binnenkort bij jou in de kast staat. En door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ben je ook nog eens op de hoogte van de (Haagse) woningmarkt, nieuwbouwprojecten en leuke huur- en koopwoningen!Deze bijdrage wordt je aangeboden door Nelisse Makelaarsgroep Meer over Nelisse Makelaarsgroep ontdekken?

Nelisse Makelaarsgroep

makelaars

Nu gesloten09:00 - 17:30

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Statenlaan 128, Den Haag

Bekijk meer:makelaars

adv.