Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hoe lief! Het Omniversum deelt 1000 knuffels uit aan zieke kinderen

Aangeboden door Omniversum 22 december 2018

Nu de kerst om de hoek staat genieten we extra van mooie initiatieven zoals de grote kerst knuffelactie van het Omniversum. Het Haagse filmtheater heeft maar liefst 1000 knuffelpanda’s naar zieke kinderen in het Juliana Kinderziekenhuis gebracht.

Het Juliana Kinderziekenhuis is heel blij met De grote kerst knuffelactie. Alle kinderen die de kerstdagen in het Haagse kinderen ziekenhuis moeten doorbrengen worden nu verrast met een knuffelpanda.

Donaties

De grote kerstknuffelactie ging dinsdag 9 oktober van start, tegelijk met de première van de familiefilm Pandas, A New Story. Voor elke knuffelpanda die een bezoeker in de winkel van Omniversum koopt, doneert het Haagse filmtheater automatisch zo’n schattig pluche knuffeldier aan een ziek kind dat de kerstdagen in het Haagse Juliana Kinderziekenhuis moet doorbrengen.

[tekst gaat door onder foto]

Beeld: Omniversum

Een beetje steun

De extra knuffels zijn voor kinderen die acuut opgenomen moeten worden in het Haagse kinderziekenhuis. Zo hebben ze in een moeilijke tijd toch een klein beetje steun aan hun knuffelpanda. De knuffelpanda’s zijn overhandigd door de directeur van het Omniversum aan Frederique Hofstede, medisch manager en kinderarts in het Haagse ziekenhuis. “Wat een hartverwarmende actie van Omniversum. Heel veel kinderen kunnen wij met de panda’s verblijden. Bijzonder veel dank hiervoor!”

Meer dan verwacht

De actie heeft de verwachtingen ruimschoots overtroffen. Met de steun van de sponsoren: De Computerwacht, Santas Koffie, Multi-Clean, The Media Outfit, Brasserie Berlage, Retinas Fotografie, Meester Catering, Clever Strategy, het Groot Kerstcircus Den Haag en Meike en Luka Chang – mocht Omniversum daarom vandaag duizend pandaknuffels afleveren bij het Juliana Kinderziekenhuis.

Lees óók:

Waarschuwing: Deze lieve pandafilm bevat heel veel schattigheid!

Wij kunnen echt geen genoeg krijgen van die schattige, fluffy pandaberen! Jij ook niet? Dan hebben w...


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Omniversum. Meer over Omniversum ontdekken?

Omniversum

bioscopen

Gesloten10:30 - 21:00

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

President Kennedylaan 5, Den Haag

Bekijk meer:bioscopen

adv.