Hier koop je een kerstboom voor maar 1 euro

Door Joyce Hoogland 27 november 2018

Voor een goede actie stappen wij voor één keer over de grenzen van Den Haag. In onze stad hebben we nog geen echte kerstboom voor een euro gevonden, maar heel dichtbij kun je die wel krijgen. Vanaf morgen (28 november) kun je namelijk bij de Ikea in Delft een kerstboom kopen voor een piek.

‘Zo dat is goedkoop! Maar dat zijn vast geen goede bomen?’ Wij hebben er, vorig jaar, zelf een boom gehaald: een Nordmann van bijna 3 meter, en die heeft de feestdagen prima doorstaan.

Zo werkt het:

Bij ons was er de eerste keer wat verwarring bij deze actie dus wij zetten alles wat je moet weten even op een rij. Wanneer je bij de Ikea aankomt, ga je niet eerst een kerstboom uitzoeken. Wij konden ons ook moeilijk inhouden, maar je moet eerst naar de kassa.

Daar betaal je €20,- voor de kerstboom en vervolgens krijg je een Ikea cadeaubon van €19,-. Je hebt dan dus maar €1,- voor je boom betaald. Let wel op, die cadeaubon is alleen geldig tussen maandag 7 januari en zondag 3 februari 2019.

Als je hebt afgerekend kun je een mooie boom uitzoeken, hopelijk past die wel in de auto 😉

De kerstbomenactie 2018 loopt zolang er bomen zijn, ben je bang dat je voor niks naar Delft rijdt? Dan kun je gewoon online checken of er nog een voorraad is.

Kerstboom achterin de auto ANP ROBIN VAN LONKHUIJSEN.

adv.