Haagse Moederdag aanbiedingen: high-gin, workshop, parfum of massage met korting!

Door Alice van der Laan 3 mei 2019

Nog even en de leukste dag voor alle moeders komt er weer aan: Moederdag. Weet jij al hoe je jouw moeder dit jaar in het zonnetje gaat zetten? Geef je een leuk moederdagcadeau of zet je een heerlijk ontbijtje voor haar klaar? Hoe je het ook van plan bent, je hoeft er met dit lijstje in ieder geval niet bankroet van te worden. Dit zijn de leukste Haagse Moederdag aanbiedingen van indebuurt.

Pagina 1 / 6
⟵ swipe swipe ⟶

Voor de creatieve mama: zilveren sieraad maken

Jewel Lab: Roos ontwerpt prachtige sieraden maar daarnaast geeft ze ook workshops om zelf je eigen sieraden te ontwerpen. Hoe gaaf is dat? Je zelf ontworpen sieraad, dat is pas uniek. Echt een heel leuk cadeau voor een creatieve mama. Klik hier voor meer informatie en de aanbieding. 

Beeld ter illustratie. Pixabay

Meer over De Hofpas ontdekken?

De Hofpas winkelen

Nu openHele dag

Bautersemstraat 3, Den Haag

Bekijk meer:winkelen

Voor de sportieve mama: tennis + lunch

Houdt jouw moeder van sporten? Neem haar dan mee naar de tennisbaan! Nadat jullie een uurtje los zijn gegaan genieten jullie van een heerlijk lunch. De kosten hiervoor zijn maar € 19,- voor twee personen via social deal.

Beeld: printscreen Social Deal

Voor de zoete mama: brunchen

Kom tijdens Moederdag samen genieten van een heerlijke brunch voor €24,50 per persoon bij het Fletcher Hotel. Via de Hofpas ontvang je nu tot wel 15% korting.

Je ontvangt een buffet vol warme en koude gerechten, hartig maar zoet en verse broodjes. Een ruime keuze aan vleeswaren, kaassoorten en zoet beleg, rauwkostsalades, vers fruit en onbeperkt zuivel, diverse sappen, koffie en luxe thee. Genoeg mogelijkheden om je moeder eens goed te verwennen!

Beeld: De Hofpas

15% korting op Moederdagbrunch!

Liefste moeder in het zonnetje! Zondag 12 mei is het zo ver, Moederdag! Dé dag om je liefste moeder...

Voor de gezellige mama: high wine of high gin

Lust jouw moeder wel een lekker borreltje? Neem haar dan gezellig mee naar strandclub WIJ op Moederdag. Via social deal geniet je van een high wine of high gin, inclusief hapjes, voor maar €14,95 per persoon.

Printscreen: Social Deal

Voor elke mama: een lekker geurtje

Elke mama houdt van een lekker geurtje in een mooi cadeau papiertje. Dat weten ze bij Douglas, daarom gaat er nu 25% korting af van bijna alle geursets!

Beeld: Printscreen Douglas

Meer over Douglas Theresiastraat ontdekken?

Douglas Theresiastraat parfumerie

Nu gesloten10:00 - 18:00

Theresiastraat 130, Den Haag

Bekijk meer:parfumerie

Voor de ontspannen mama: een gezichtsbehandeling

Bij schoonheidssalon EnnerCHI hebben ze een leuke aanbieding. Een heerlijke gezichtsbehandeling kost via Groupon nu maar €24,95. Dat is leuk om cadeau te geven!

Beeld: Printscreen Social Deal
Pagina 1 / 6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.